produk

Perekat Dumasar Cai Pikeun Kayu Kayu Kuat

Perekat dumasar cai pikeun kayu anu kuat

Kode: séri SY6120

Babandingan campuran nyaéta 100: 15

Paking: 20 kg / tong 1200 kg / drum plastik

Aplikasi: dianggo dina pembuatan jati kai padet kelas tinggi sapertos jati mahoni, jati kayu tambahan, tangga, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Produk ieu mangrupikeun perekat emulsi anu ramah lingkungan anu hadé kalayan gaya geser sareng kakuatan tarik anu hadé, sareng kecepatan gluing gancang. Éta cocog pikeun bahan keras khusus sapertos mahoni, cendana beureum, rosewood, naga sareng cendana phoenix, kisi nanas, sareng anu sanésna, cocog pikeun tés tingkat patahan kai normal. Tack baseuh anu unggul sareng fluiditas ngajantenkeun perekat gampang dianggo dina substrat kai. Lem ieu mangrupikeun dua komponén, napel leyur cai pikeun panél kai kelas tinggi. Éta henteu ngandung bahan-bahan anu ngabahayakeun sapertos formaldehida sareng fenol. Éta aman, ramah lingkungan sareng henteu ngotorkeun lingkungan. Éta ngagaduhan operasi konstruksi anu saé sapertos konstruksi sareng operasi anu gampang, beberesih gampang, sareng waktos pers anu pondok. Kinerja; produk nganggo napel ieu ngagaduhan kaunggulan kakuatan napel tinggi, résistansi cai anu saé sareng tahan sepuh anu saé. Lem spésiés tangkal kai, sapertos OAK, Fraxinus mandshurica, maple, birch, kayu karét, kai lotus, kai anu sanés rupa-rupa Ngantos. Éta cocog pikeun prosés masak sareng léngkob saatos panél kai padet. Éta ngagaduhan kabisaan anu hadé sareng minuhan résistansi cai kelas munggaran sareng standar tahan cuaca ti Menteri Pertanian sareng Kehutanan Jepang.

Bahan Lumaku

159426114913793400

Mahoni

159426115845585000

Rosewood

159426119222198700

Kai jangjang hayam

159426120672749500

Santos Rosewood

159426122805853700

Cendana beureum

159426124254471200

Merbau

159426125182457500

Rosewood

159426126090227200

Aooka Kai

Mahoni mangrupikeun bahan pikeun parabot méwah luhur di nagara kuring. Rosewood mangrupikeun pepelakan ti kulawarga kacang polong, pterocarpus (pterocarpus) dihasilkeun di daérah tropis. Mimitina éta ngarujuk kana kai atos beureum, anu seueur rupa-rupa; saatos taun 1980an, paménta masarakat kana mahoni beuki ningkat, sareng industri kedah gancang diatur. Nagara ieu parantos standarisasi mahoni numutkeun kapadetan sareng indikator sanésna, sareng mahoni diatur salaku: cabang kadua, Lima genera, dalapan jinis, sareng dua puluh salapan spésiés. Kusabab pertumbuhanana anu laun, matéri anu keras, sareng waktos naékna langkung ti sababaraha ratus taun, seueur tangkal wangi anu mimitina dihasilkeun di beulah kidul nagara kuring diturunkeun ti mimiti dinasti Ming sareng Qing. Kiwari, seuseueurna batang-tangkal redwood dihasilkeun di Asia Tenggara. Di Afrika, nagara kuring Guangdong sareng Yunnan parantos melak taneman sareng ngenalkeun budidaya. Tangtosna, warna kai sapertos huanghuali, pir Burma, sareng wenge moal beureum. Pola kai na éndah, bahanna heuras sareng awét, sareng dianggo pikeun parabot sareng seni karajinan anu berharga. Mahogany mangrupikeun kai tina kulawarga Leguminosae di daérah tropis, utamina dihasilkeun di India. Éta ogé dihasilkeun di Guangdong, Yunnan sareng Kapuloan Laut Kidul di nagara kuring. Mangrupikeun kayu keras anu biasa. "Redwood" mangrupikeun nami populér di Jiangsu, Zhejiang sareng kalér, sareng Guangdong biasa dikenal salaku "rosewood".

Fitur produk

1

Beungkeutan gancang

Adhesion awalna tinggi, sareng ngagaduhan tingkat résistansi tarik pikeun tegangan tina lambaran anu nembe diégél tina tekanan.

2

Garing garing

Pikeun spésiés tangkal mahoni tambahan-keras, produk mainstream di industri nyaéta lem poliuretan. Waktos anu mencét biasana langkung ti 8 jam, anu dua kali langkung gancang tibatan kagancangan produk saingan (dipencet salami 3-4 jam kanggo ngagentos tekanan).

3

Kakuatan beungkeut luhur

Éta tiasa ngabeungkeut spésiés mahoni extra-hard.

4

Harga murah dina periode anu sami

Waragadna langkung handap tibatan kaseueuran produk dina pasaran dina kaayaan kualitas anu sami, sareng kualitas lem kelas anu sami langkung luhur tibatan produk-produk dina pasaran.

Spesifikasi Operasi

LENGKAH 01 Substrat datar nyaéta konci na

Standar rata: ± 0,1mm, standar eusi lembab: 8% -12%.

LENGKAH 02 Babandingan lem penting pisan

Agén utama (bodas) sareng agen pangubaran (coklat tua) dicampur numutkeun babandingan anu saluyu sareng 100: 8 100: 10 100: 12 100: 15

LENGKAH 03 Aduk lem rata

Anggo pengaduk pikeun sababaraha kali nyokot colloid 3-5 kali, sareng teu aya cairan coklat anu filamén. Lem campuran kedah dianggo dina 30-60 menit

LENGKAH 04 Laju aplikasi lem gancang sareng akurat

Gluing kedah réngsé dina waktos 1 menit, lem kedahna seragam sareng lem tungtung kedahna cekap.

LENGKAH 05 Waktos tekanan anu cekap

Papan anu ditempelkeun kedah diteken dina waktos 1 menit, sareng kedah dipencet dina waktos 3 menit, waktos mencét 45-120 menit, sareng kayu keras tambahan nyaéta 2-4 jam.

LENGKAH 06 Tekanan kedahna cekap

Tekanan: softwood 500-1000kg / m², hardwood 800-1500kg / m²

LENGKAH 07 Sisihkan bari saatos dekompresi

Suhu curing langkung ti 20 ℃, ngolah lampu (ragaji, planing) saatos 24 jam, sareng ngolah jero saatos 72 jam. Hindarkeun sinar panonpoé sareng hujan salami periode ieu.

LENGKAH 08 Beberesih karét kedah getol

Aplikator lem bersih tiasa mastikeun yén lem henteu gampang diblokir, upami éta bakal mangaruhan jumlah sareng keseragaman lem.

Kontras Tés


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami