produk

Perekat Dumasar Cai Pikeun Softwood Woodworking

Perekat dumasar cai pikeun damel kayu lemes

Kode: séri SY6103

Babandingan campuran nyaéta 100: 10

Paking: 20 kg / tong 1200 kg / drum plastik

Aplikasi: lantai kai, panto kai sareng jandéla, parabot kai, beungkeutan karajinan kai


Detil Produk

Tanda Produk

Produk ieu mangrupikeun dua komponén polimér copolymer, jinis énggal poliésna dumasar cai monoisocyanate perekat kai dikembangkeun sareng dihasilkeun ku téknologi canggih. Résistansi cai anu saé, kakuatan beungkeutan anu luhur, panangtayungan lingkungan, sareng tahan résistansi cai anu hadé, tahan hawa, kakuatan ngariung tinggi, gancang gancang garing, kateguhan anu saé, tahan résistansi, tiasa lulus tés Standar Pertanian Jepang (JAS), tingkat kakuatan nyaéta pangluhurna Level D4. Produk ieu ngagaduhan rupa-rupa kagunaan, utamina dianggo pikeun nempelkeun panel kai laminasi, veneer, lantai kai padet, lantai komposit, panto kai sareng windows, jati kai padet, sareng sajabana, sareng tiasa ogé dianggo pikeun sendi jari, sendi tenon, 45 ° C splicing sudut sareng karajinan kai sanésna Pabrik sareng hiasan interior, industri kerjasama lem hiasan. Produk ieu cocog pisan pikeun beungkeutan birch, samangka, kai héjo, pinus beureum, pinus bodas, mongolica, spruce skala lauk, basswood, poplar sareng leuweung anu sanés. Éta ogé cocog pikeun operasi frékuénsi luhur.

Bahan Lumaku

159428606705735000

Kai pinus

158993605930143900

Kai poplar

159411334467514900

Fir

159411335434065400

Sycamore

159411336406123800

Kai Lacquered

159411337487433400

Cypress kai

159411338338896800

Alder

159411339124004900

Pinus scotch Mongol

Lem jigsaw dua komponén dikembangkeun pikeun karakteristik bahan kai sareng karakteristik deformasi ageung kusabab nyerep sareng kaleungitan cai. Éta tiasa nembus kana kai ogé, sareng lem na ngagaduhan formasi pilem anu hadé sareng kohési anu kuat, utamina tiasa ngaréaksikeun karakteristik serat kai. Kelompok ngabentuk beungkeut kimia anu saé, anu ngungkulan masalah gampang retakan panel kai. Lem teka-teki kai padet diwangun ku émulsi polimér vinil (latex) sareng polyisocyanate (agén curing). Fitur utamina sapertos kieu.

1. Perekat dumasar-cai dua komponén diwangun ku émulsi vinil sareng polikyanat aromatik, henteu-toksik, henteu bau, sareng henteu kaduruk.

2. Bahan baku sareng produkna henteu ngandung aldehida, sareng teu aya émisi formaldehida dina produksi sareng panggunaan jati, anu moal nimbulkeun cilaka.

3. Saatos ukuran, tiris tiis peryogi 1 dugi 2 jam kanggo diubaran, sareng pencét panas ngan peryogi sababaraha menit kanggo ngubaran, anu ngahémat énergi sareng waktos. 

Mesin panerapan

158952080244490400

Perlengkapan manual

158952081174997400

Mesin jigsaw jepit opat sisi

158952082098250200

Mesin jigsaw bentukna

158952083180912100

Mesin kipas sabeulah puteran

Fitur produk

1

Garapan bahan anu luhur

Gravitasi khusus anu handap, dibandingkeun sareng seueur produk di pasar, ember lem kalayan beurat anu sami, rasio volume lem perusahaan urang langkung ageung tibatan produk di pasar, pemanfaatan bahan tinggi

2

Teu aya buih

Lem campuran tina padet utami henteu busa, sareng otomatis bakal nyambung saatos waktos aktip (gél henteu gampang sikat), nyingkahan retakan papan anu disababkeun ku staf anu ngarobih lem sareng lem masih dianggo saatos jaman aktip.

3

Waktos operasi panjang

Lem anu dicampur sareng padet utami ngagaduhan periode aktip anu panjang, sareng lem anu disaluyukeun tiasa dianggo salami 1 jam unggal waktos.

4

Tés perbandingan anu hadé pikeun ngagolak dina période anu sami

Waragadna langkung handap tibatan kaseueuran produk dina pasaran dina kaayaan kualitas anu sami, sareng kualitas lem kelas anu sami langkung luhur tibatan produk-produk dina pasaran.

Spesifikasi Operasi

LENGKAH 01 Substrat datar nyaéta konci na

Standar rata: ± 0,1mm, standar eusi lembab: 8% -12%.

LENGKAH 02 Babandingan lem penting pisan

Agén utama (bodas) sareng agen pangubaran (coklat tua) dicampur numutkeun babandingan anu saluyu sareng 100: 8 100: 10 100: 12 100: 15

LENGKAH 03 Aduk lem rata

Anggo pengaduk pikeun sababaraha kali nyokot colloid 3-5 kali, sareng teu aya cairan coklat anu filamén. Lem campuran kedah dianggo dina 30-60 menit

LENGKAH 04 Laju aplikasi lem gancang sareng akurat

Gluing kedah réngsé dina waktos 1 menit, lem kedahna seragam sareng lem tungtung kedahna cekap.

LENGKAH 05 Waktos tekanan anu cekap

Papan anu ditempelkeun kedah diteken dina waktos 1 menit, sareng kedah dipencet dina waktos 3 menit, waktos mencét 45-120 menit, sareng kayu keras tambahan nyaéta 2-4 jam.

LENGKAH 06 Tekanan kedahna cekap

Tekanan: softwood 500-1000kg / m², hardwood 800-1500kg / m²

LENGKAH 07 Sisihkan bari saatos dekompresi

Suhu curing langkung ti 20 ℃, ngolah lampu (ragaji, planing) saatos 24 jam, sareng ngolah jero saatos 72 jam. Hindarkeun sinar panonpoé sareng hujan salami periode ieu.

LENGKAH 08 Beberesih karét kedah getol

Aplikator lem bersih tiasa mastikeun yén lem henteu gampang diblokir, upami éta bakal mangaruhan jumlah sareng keseragaman lem.

Kontras Tés


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami