produk

Perekat Dumasar Cai Pikeun Woodwooding Sedeng

Perekat dumasar cai pikeun damel kayon sedeng

Kode: séri SY6118

Babandingan campuran nyaéta 100: 12

Paking: 20 kg / tong 1200 kg / drum platik

Aplikasi: lantai kai, panto kai sareng jandéla, parabot kai, beungkeutan karajinan kai


Detil Produk

Tanda Produk

Lem jigsaw dua komponén dikembangkeun pikeun karakteristik bahan kai sareng karakteristik deformasi ageung kusabab nyerep sareng kaleungitan cai. Éta tiasa nembus kana kai ogé, sareng lem na ngagaduhan formasi pilem anu hadé sareng kohési anu kuat, utamina tiasa ngaréaksikeun karakteristik serat kai. Kelompok ngabentuk beungkeut kimia anu saé, anu ngungkulan masalah gampang retakan panel kai. Panel kai solid tahan sareng gaduh tékstur alami. Seuseueurna diantarana ngagaduhan seungit unik tina kai alami, ngagaduhan nyerep uap anu alus sareng perméabilitas hawa, saé pikeun kaséhatan manusa, sareng henteu nyababkeun polusi lingkungan. Éta panél anu kualitas luhur pikeun ngadamel jati canggih sareng imah ngahias. Sababaraha panel kai padet tina bahan khusus (sapertos beech) ogé bahan idéal pikeun ngadamel senjata api sareng alat presisi. 

Bahan Lumaku

159425759303765500

Kai karét

159425760239215400

Mahoni Cina

159425761177272800

FirBetula

159425762218394600

Elm

159425763424891200

Juniper

159425764263140700

Kayu kayu putih

159425765068623400

Cryptomeria

159425765924797400

Linden Cina

Dina taun-taun ayeuna, kalayan kamekaran ékonomi domestik, jati kai padet janten langkung populer di kalangan konsumén, kusabab jati kai padet gaduh kaunggulan anu jelas dibandingkeun sareng bahan sanés. Khususna, seueur jati kelas luhur didamel tina kai padet, anu kuat, awét, ramah lingkungan, sareng ramah lingkungan. Kayu birch coklat ngora janten coklat semu beureum, kalayan permukaan ngagurilap sareng mékanisme lemes. Konéng sareng bodas kalayan rada coklat, cingcin taunan anu atra, awak kai murni, rada langkung beurat sareng langkung keras, struktur rupa, kakuatan mékanis anu luhur, élastisitas, nyerep beueus tinggi, garing sareng gampang rengat sareng bénten. Éta henteu awét pisan di handapeun lingkungan anu rawan buruk, sareng langkung dianggo dina bentuk splint. Birch biasana dianggo pikeun lapis khusus, lantai, jati, bubur, bahan hiasan interior, alat-alat kendaraan sareng kapal, kayu lapis, sareng sajabana jati na lemes sareng tahan kaos, kalayan pola anu jelas. Ayeuna dianggo dina produksi struktur, parkét sareng bingkai interior.

Fitur produk

1

Gancang garing

Éta cocog pikeun mesin frékuénsi luhur, téknologi mesin splicing otomatis, sareng cuaca anu teu terbatas.

2

Kakuatan beungkeut luhur

Adhesion awal saé, sareng bahan anu dihijikeun bakal rusak 100% dina 24 jam.

3

Gampang dicét

Lem anu parantos dicampurkeun sareng busa solid utami, lem parantos lulus dina waktos aktif, sareng cairanana tiasa disimpen saatos diaduk

4

Harga murah dina periode anu sami

Waragadna langkung handap tibatan kaseueuran produk dina pasaran dina kaayaan kualitas anu sami, sareng kualitas lem kelas anu sami langkung luhur tibatan produk-produk dina pasaran.

Spesifikasi Operasi

LENGKAH 01 Substrat datar nyaéta konci na

Standar rata: ± 0,1mm, standar eusi lembab: 8% -12%.

LENGKAH 02 Babandingan lem penting pisan

Agén utama (bodas) sareng agen pangubaran (coklat tua) dicampur numutkeun babandingan anu saluyu sareng 100: 8 100: 10 100: 12 100: 15

LENGKAH 03 Aduk lem rata

Anggo pengaduk pikeun sababaraha kali nyokot colloid 3-5 kali, sareng teu aya cairan coklat anu filamén. Lem campuran kedah dianggo dina 30-60 menit

LENGKAH 04 Laju aplikasi lem gancang sareng akurat

Gluing kedah réngsé dina waktos 1 menit, lem kedahna seragam sareng lem tungtung kedahna cekap.

LENGKAH 05 Waktos tekanan anu cekap

Papan anu ditempelkeun kedah diteken dina waktos 1 menit, sareng kedah dipencet dina waktos 3 menit, waktos mencét 45-120 menit, sareng kayu keras tambahan nyaéta 2-4 jam.

LENGKAH 06 Tekanan kedahna cekap

Tekanan: softwood 500-1000kg / m², hardwood 800-1500kg / m²

LENGKAH 07 Sisihkan bari saatos dekompresi

Suhu curing langkung ti 20 ℃, ngolah lampu (ragaji, planing) saatos 24 jam, sareng ngolah jero saatos 72 jam. Hindarkeun sinar panonpoé sareng hujan salami periode ieu.

LENGKAH 08 Beberesih karét kedah getol

Aplikator lem bersih tiasa mastikeun yén lem henteu gampang diblokir, upami éta bakal mangaruhan jumlah sareng keseragaman lem.

Kontras Tés


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami