produk

Perekat Dumasar Cai Pikeun Woodwooding Hardwood

Perekat dumasar cai pikeun damel kayu

Kode: séri SY6123

Babandingan campuran nyaéta 100: 15

Paking: 20 kg / tong 1200 kg / drum plastik

Aplikasi: lantai kai, panto kai sareng jandéla, parabot kai, beungkeutan karajinan kai


Detil Produk

Tanda Produk

Lem jigsaw dua komponén dikembangkeun pikeun karakteristik bahan kai sareng karakteristik deformasi ageung kusabab nyerep sareng kaleungitan cai. Éta tiasa nembus kana kai ogé, sareng lem na ngagaduhan formasi pilem anu hadé sareng kohési anu kuat, utamina tiasa ngaréaksikeun karakteristik serat kai. Kelompok ngabentuk beungkeut kimia anu saé, anu ngungkulan masalah gampang retakan panel kai. Kayu elm tangguh, kalayan tékstur anu jelas, karasa sedeng sareng kakuatan, sareng tiasa diadaptasi kana relief ukiran terbuka-umum. Permukaan anu direncanakeun lemes, pola permukaan string anu éndah, sareng pola "wenge kayu" mangrupikeun bahan perabotan utami. Karakteristik kai na, heartwood sareng sapwood jelas dibédakeun, sapwood na sempit sareng konéng poék, heartwood na poék-kulawu poék; bahanna langkung enteng sareng heuras, kakuatan mékanis langkung luhur, sisikian lempeng, sareng strukturna kandel. Éta tiasa dianggo pikeun parabotan, hiasan, sareng sajabana. Kayu elm tiasa garing, dibentuk, dipahat, digosok sareng dicét kanggo ngadamel karajinan lacquer anu indah.

Bahan Lumaku

159425863794860700

Ek beureum

159425864595869900

Ek bodas

159425865579889500

Abong

159425867161397900

Kenari

159425868326802700

Ek cina

159425869200808900

Kai akasia

159425870002270400

Kayu Ebony

159425870734152100

Kai kai

Kayu atos kalolobaanana diturunkeun tina tangkal leuweung daun daun anu leueur, kalebet tangkal ek, mahoni sareng birch, ek beureum, maple keras, rai, beech, boxwood, sareng sajabana Biasana hargana langkung luhur, tapi kualitasna langkung saé tibatan gabus. Hardwood (hardwood) mangrupikeun kai anu lega-lega, anu ngarujuk kana kai anu dihasilkeun ku tangkal tina philum angiosperm. Hardwoods kontras sareng conifers, ogé katelah softwoods. Hardwoods umumna langkung padet sareng langkung keras, tapi teu karasa nyata tina kayu keras sareng kayu lunak pisan benten. Aya seueur jinis anu silih tindih. Kadang-kadang kayu keras (sapertos balsa) langkung lemes tibatan kaseueuran kayu lembut. Hardwood umumna dipaké pikeun ngadamel produk anu kakeunaan sapertos jati, lantai kai atanapi parabot. Di daérah anu kakurangan softwood, sapertos Australia, kayu atos bahkan dijantenkeun bahan struktural pikeun pangwangunan.

Fitur produk

1

Gancang garing

Mangsa aktipna pondok, gancang kagaringan gancang, sareng éta cocog pikeun téknologi garis frekuensi tinggi sareng otomatis.

2

Kakuatan beungkeut luhur

Adhesion awal saé, sareng bahan anu dihijikeun bakal rusak 100% dina 24 jam.

3

Gampang dicét

Lem anu parantos dicampurkeun sareng busa solid utami, lem parantos lulus dina waktos aktif, sareng cairanana tiasa disimpen deui saatos diaduk.

4

Harga murah dina periode anu sami

Waragadna langkung handap tibatan kaseueuran produk dina pasaran dina kaayaan kualitas anu sami, sareng kualitas lem kelas anu sami langkung luhur tibatan produk-produk dina pasaran.

Spesifikasi Operasi

LENGKAH 01 Substrat datar nyaéta konci na

Standar rata: ± 0,1mm, standar eusi lembab: 8% -12%.

LENGKAH 02 Babandingan lem penting pisan

Agén utama (bodas) sareng agen pangubaran (coklat tua) dicampur numutkeun babandingan anu saluyu sareng 100: 8 100: 10 100: 12 100: 15

LENGKAH 03 Aduk lem rata

Anggo pengaduk pikeun sababaraha kali nyokot colloid 3-5 kali, sareng teu aya cairan coklat anu filamén. Lem campuran kedah dianggo dina 30-60 menit

LENGKAH 04 Laju aplikasi lem gancang sareng akurat

Gluing kedah réngsé dina waktos 1 menit, lem kedahna seragam sareng lem tungtung kedahna cekap.

LENGKAH 05 Waktos tekanan anu cekap

Papan anu ditempelkeun kedah diteken dina waktos 1 menit, sareng kedah dipencet dina waktos 3 menit, waktos mencét 45-120 menit, sareng kayu keras tambahan nyaéta 2-4 jam.

LENGKAH 06 Tekanan kedahna cekap

Tekanan: softwood 500-1000kg / m², hardwood 800-1500kg / m²

LENGKAH 07 Sisihkan bari saatos dekompresi

Suhu curing langkung ti 20 ℃, ngolah lampu (ragaji, planing) saatos 24 jam, sareng ngolah jero saatos 72 jam. Hindarkeun sinar panonpoé sareng hujan salami periode ieu.

LENGKAH 08 Beberesih karét kedah getol

Aplikator lem bersih tiasa mastikeun yén lem henteu gampang diblokir, upami éta bakal mangaruhan jumlah sareng keseragaman lem.

Kontras Tés


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami