Sustainable

Berkelanjutan

Konotasi Dasar Pangwangunan Berkelanjutan

Inovasi nyata ditata tina pamahaman kana alam masalah

Langkung ti 300 kali / rapat kualitas sareng kaamanan énjing taun

1000 perusahaan / taun digodog sareng dipanggang, tés pegat-pegat bahan cimata

Panilitian bahaya kaamanan 12.446 kali / taun

Palaksanaan 322 ukuran pencegahan sareng koréksi per taun

Kontinuitas sajati asalna tina unggal énergi anu dipiara.

Ngadopsi téknologi produksi canggih sareng alat-alat konsumsi énergi-low pikeun ngirangan tanaga listrik ku 40% unggal taun.

Pamakéan pakéan pangobatan limbah otomatis ngirangan konsumsi tanaga ku 18% sareng biaya tanaga gawé ku 20%.

Kalayan panggunaan parangkat peredam, sora pabrik tiasa ngahontal standar émisi Kelas 3, ngirangan polusi sora.

1

Konotasi Dasar Pangwangunan Berkelanjutan

Kacilakaan Nol, keluhan konsumén Nol, sareng kacilakaan enol dina kaamanan produksi langkung ti 10 taun berturut

Dina sataun saenyana, total 21.226 masalah diangkat ku para pagawé, anu direngsekeun 20.448 masalah, sareng ningkat kauntungan 12 juta.

Perlindungan Lingkungan sareng Kaamanan

Ngadegkeun struktur organisasi manajemén kaamanan sareng manajer umum salaku inti, sareng prinsip desain kaamanan sareng perlindungan lingkungan.

Anggo bahan baku sareng bantu anu aman sareng ramah lingkungan;

Kaamanan, épisiensi sareng alat hemat énergi;

Ngadopsi téknologi produksi anu aman sareng ramah lingkungan;

Produk éta sorangan aman sareng ramah lingkungan

1
2

Sistem pangotor limbah

Ngadopsi sistem pangolahan limbah otomatis sareng nganggo sistem kontrol otomatis Siemens PLC otomatis;

Pilih alat-alat éléktromekanik kalayan kualitas anu dipercaya, gampang dirawat sareng konsumsi énergi rendah;

Ngadopsi téknologi pamrosésan anu aman sareng dipercaya pikeun nyingkahan "polusi kadua"

Sistem pangobatan gas buang

Sistem pangobatan gas buang anu nyumponan sarat panyalindungan lingkungan anu paling ketat di nagara éta;

Dikawasa ku sistem kontrol Siemens, nyambung sareng sistem DCS, pangimeutan sacara real-time status perlakuan gas buang di bengkel produksi sareng operasi pakakas pangobatan gas buang

3
4

Platform manajemén produksi kaamanan

Anggo alat listrik diimpor pikeun mastikeun kasalametan;

Agénsi pengawasan kaamanan pihak katilu ngawaskeun kasalametan produksi perusahaan sacara langsung;

Sistem manajemén kaamanan anu sampurna pikeun mastikeun kasalametan perusahaan

Sistem manajemén kakuatan ilmiah

Anggo sistem manajemen anu maju pikeun ngajadwalkeun sareng ngitung pikeun ngirangan konsumsi listrik;

Anggo téknologi produksi otomatis canggih pikeun ngirangan panggunaan énergi;

Anggo alat konsumsi énérgi rendah

5