produk

Beungkeut Bahan Struktur Baja

Perekat poliuretan pikeun beungkeut bahan struktur logam beusi

Kode: séri SY8422

Babandingan padet utama 100: 40

Prosés ukuran: menyemprot panas mencét

Paking: 150KG / kendang beusi


Detil Produk

Tanda Produk

Papan gantung témbok éksternal pikeun bahan wangunan struktur baja mangrupikeun bahan komposit, utamina diwangun ku tilu bagian, permukaan nyaéta pelat logam veneer, lapisan tengahna lapisan insulasi busa poliuretan, sareng permukaan handapeunna lapisan pelindung aluminium foil. Ongkosna kawilang tinggi, sareng sarat pikeun bahan perekat komposit poliuretan lem panyegel ogé kawilang tinggi. Aya kakuatan tinggi, tahan cuaca tinggi tahan poliuretan anu tiasa minuhan sarat tinggi bahan tahan api pikeun pangropéa wangunan struktur baja. Plat baja warna imah anu dipindahkeun ngagaduhan kaunggulan beurat enteng, kakuatan tinggi, pelestarian panas sareng insulasi panas, geulis sareng awét, sareng sanésna mangrupikeun gedong tingkat luhur anu ngahijikeun konstruksi sareng hiasan, sareng gancang dipasang. Plat pindah warna waja warna bersih dina konstruksi sareng seueur dianggo di pabrik ageung, gudang, gedong perkantoran, villa, tambihan atap, kamar panyucian udara, gudang tiis, toko, kios sareng bumi samentawis. Pelat sandwich pelat waja warna lampu anu beuratna méter pasagi kirang ti 14KG tiasa sacara lengkep ngirangan beban struktural sareng ngirangan biaya struktural bumi sélulér.

Aplikasi

application2

Aplikasi

metal structure

Struktur logam

Daptar kanggo

struktur logam waja

Bahan permukaan

lambar logam sapertos pelat waja warna

Bahan inti

bahan inti anu teu kahuruan sapertos wol batu sareng wol kaca

Lapisan pelat waja warna mangrupikeun produk anu didamel tina pelat waja anu digulung tiis sareng pelat waja galvanis, saatos perlakuan kimia permukaan, lapisan (roll coating) atanapi pilem organik komposit (pilem PVC, sareng sajabana), teras dipanggang sareng diubaran. Sababaraha urang nyebat produk ieu "piring baja warna pra-digulung" sareng "pelat waja warna plastik". Produk pelat warna dihasilkeun ku pabrik dina gulungan dina garis produksi anu teras-terasan, janten aranjeunna disebut ogé coil waja dilapis warna. Pelat waja warna henteu ngan ukur ngagaduhan sipat kakuatan mékanis anu luhur sareng gampang ngabentuk bahan-bahan waja, tapi ogé ngagaduhan hiasan anu alus sareng tahan korosi tina bahan palapis. Pelat waja warna mangrupikeun bahan anu muncul anu dipihormat di dunya ayeuna. Kalayan kamajuan sains sareng téknologi, ningkatna kasadaran lingkungan, sareng ningkatna standar hirup masarakat, bumi mobile warna-baja parantos nunjukkeun kakuatan anu kuat sareng prospek pasar anu lega. Éta populér di konstruksi, alat bumi, éléktrométri, ngangkut, hiasan interior, sareng perkakas kantor. Sareng ni'mat industri anu sanés.

Fitur Produk

1

Curing gancang anu saé
pagelaran

≥60 ° C panas mencét salami 5-7 menit kanggo gancang diubaran. Produk ieu tiasa ngirangan tanaga gawé, nyingkahan seringna henteu cocog sareng operasi tanaga, sareng fenomena lem terbuka sareng tonjolan disababkeun ku jumlah lem anu henteu rata, sareng mastikeun kualitas stabil pelat pelanggan.

2

Kasalahan prosés tinggi
kasabaran

Produksi sakedap tiasa dianggo dina prosés palapis semprot (prosés palapis semprot tiasa liren salami 1-2 menit, sareng gun semprot henteu ngahalangan sirah gun).

3

Cocog pikeun tirai
palapis sareng nyemprot

Éta cocog pikeun produksi sareng manufaktur semi-otomatis sareng pinuh otomatis, ningkatkeun efisiensi produksi, sareng ngagaduhan épék pancuran sareng panyemprot anu hadé.

4

DP panas mencétan
téknologi

Téknologi inovatif anu ngagem DP dina agén utama lim poliuretan. Nyaéta, DP dilebetkeun kana agén utama. Saatos suhu luhur, DP dina agén utama disababkeun nyebar gancang, sareng curing sareng speed crosslinking tina agén utama sareng MDI polimérisasi diwanohkeun, sareng beungkeutan tiasa diubaran dina 5 menit.

Spesifikasi Operasi

LENGKAH 01 Beungeut substrat kedah datar sareng bersih.

Standar rata: + permukaan 0.1mm kedah bersih, bébas minyak, garing sareng cai-gratis.

LENGKAH 02 Babandingan napel kritis.

Peran pendukung agén utama (off-white) sareng agen pangubaran (coklat tua) dilaksanakeun dina proporsi anu saluyu, sapertos 100: 25, 100: 20

LENGKAH 03 Aduk lem rata

Saatos pergaulan agén utama sareng agén penyembuhan, aduk rata rata, sareng anggo aduk pikeun sababaraha kali nyandak gél 3-5 kali tanpa cairan coklat sutra. Lem campuran bakal dipaké dina 20 menit dina usum panas sareng 35 menit dina usum tiis

LENGKAH 04 Standar tina jumlahna

(1) 200-350 gram (bahan kalayan interlayer lemes: sapertos papan anorganik, papan busa, sareng sajabana)

(2) 300-500 gram kanggo pangiriman (bahan anu silih porous: sapertos wol batu, honeycomb sareng bahan sanés)

LENGKAH 05 Waktos tekanan anu cekap

Papan anu dipasang kedah ditumpukkeun dina 5-8 menit sareng tekanan dina 40-60 menit. Waktos tekanan nyaéta 4-6 jam dina usum panas sareng 6-10 jam dina usum salju. Sateuacan tekanan dileungitkeun, perekat kedah dasarna diubaran

LENGKAH 06 Kakuatan komprési anu cekap

Persyaratan tekanan: 80-150kg / m², tekanan kedah saimbang.

LENGKAH 07 Sisihkan bari saatos dekompresi

Suhu pangubaran di luhur 20 ℃, sareng éta tiasa diolah enteng saatos 24 jam, sareng tiasa diolah sacara jero saatos 72 jam.

LENGKAH 08 Parangkat gluing kedah sering dikumbah

Saatos lem dipakai unggal dinten, punten bersihkeun ku diklorometana, aséton, langkung ipis sareng pelarut sanésna kanggo ngahindarkeun panyawat huntu anu ditempelkeun sareng mangaruhan jumlah lem sareng keseragaman lem.

Kontras Tés

11
222

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami