produk

Beungkeutan Bahan Kapal

Perekat poliuretan pikeun beungkeutan bahan kapal

Kode: séri SY8430

Babandingan padet utama 100: 25

Prosés gluing: squeegee manual

Paking: 25 KG / tong 1500 KG / kendang palastik


Detil Produk

Tanda Produk

Youxing Shark fokus kana inovasi téknologi sareng aplikasi bahan khusus pikeun kapal. Éta gaduh mangtaun-taun panilitian téknis sareng pangalaman pamekaran dina prosés ngariung komposit sareng karakteristik pelat logam, wol batu, honeycombs aluminium, honeycombs kertas sareng bahan sanés anu dianggo pikeun hiasan kapal. Sertipikat Persetujuan Pabrik Sosial ".

Aplikasi

Application3

Aplikasi

Ship board

Papan kapal

Daptar kanggo

beungkeutan bahan kapal

Bahan permukaan

pelat waja warna, pelat warna aluminium sareng pelat logam sanés

Bahan inti

wol batu, honeycomb aluminium

Papan wol batu komposit didamel tina lembaran waja ipis galvanis, pilem hiasan plastik PVC, perekat sareng wol batu. Khususna, papan wol batu komposit mangrupikeun jinis lapisan wulu batu anu kandelna antara dua lapisan pelat waja galvanis kandel 0,7 mm. Beurat unggal papan wol batu komposit pasagi nyaéta 19kg. Bentuk hubungan antara papan sareng dewan nyoko kana bentuk tautan tina hiji-type board sareng c-type board. Hal ieu utamina diwangun ku lapisan beungkeutan, lapisan insulasi, lapisan moyok, lapisan finish sareng asesoris. Lapisan beungkeutan kagolong kana gedong , anu antara lapisan handap sareng lapisan permukaan. Lapisan luhur sareng handap pageuh dihijikeun sareng bahan gelling. Sumber utama pangeusi nyaéta bahan anorganik. Lapisan inulasi Pikeun nyingkahan sareng ngirangan leungitna panas turbin uap ka lingkungan, lapisan bahan insulasi termal anu diteundeun dina permukaan luar turbin uap sareng saluran pipa utamina dieusi ku batu serat wol sareng sajumlah zat organik, kalembaban, sareng perekat. Lapisan anu nyanghareup kedah didamel tina palapis fungsional anu enteng sapertos nyanghareupan mortir, mortir hiasan, atanapi cet témbok luar cai anu aya dina perméabilitas udara anu luar biasa, janten batu komposit papan wol ngajaga beurat enteng sareng ningkatkeun éstétika na. Asesorisna utamina nganggo sababaraha lapisan. Dina hiji sisi, warna permukaan papan wol batu komposit ningkat, janten tiasa dilarapkeun ka lingkungan mana waé, sareng palapisna tiasa tahan seuneu sareng ngajaga panas dugi ka tingkat anu ditangtoskeun.

Fitur Produk

1

Kakuatan beungkeutan tinggi

Éta tiasa mastikeun yén dewan moal rengat sareng degummed saatos ngabeungkeut. Kakuatan tarik ≥6Mpa (plat aluminium dilekatkeun kana piring aluminium).

2

Produksi cekap

Ruang damel alit, efisiensi produksi tinggi, konstruksi merenah, ngabantosan konsumén ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan biaya produksi.

3

Waktos operasi panjang

Éta tiasa minuhan waktos operasi anu panjang diperyogikeun ku padamel dina prosés produksi bahan kapal.

4

Waktos curing pondok

Pencét panas dina 90-100 ° C salami 2 menit pikeun gancang ngubaran, anu merenah pikeun pagawé pikeun beroperasi sareng ngajamin produksi épisién konsumén.

Spesifikasi Operasi

LENGKAH 01 Beungeut substrat kedah datar sareng bersih.

Standar rata: + permukaan 0.1mm kedah bersih, bébas minyak, garing sareng cai-gratis.

LENGKAH 02 Babandingan napel kritis.

Peran pendukung agén utama (off-white) sareng agen pangubaran (coklat tua) dilaksanakeun dina proporsi anu saluyu, sapertos 100: 25, 100: 20

LENGKAH 03 Aduk lem rata

Saatos pergaulan agén utama sareng agén penyembuhan, aduk rata rata, sareng anggo aduk pikeun sababaraha kali nyandak gél 3-5 kali tanpa cairan coklat sutra. Lem campuran bakal dipaké dina 20 menit dina usum panas sareng 35 menit dina usum tiis

LENGKAH 04 Standar tina jumlahna

(1) 200-350 gram (bahan kalayan interlayer lemes: sapertos papan anorganik, papan busa, sareng sajabana)

(2) 300-500 gram kanggo pangiriman (bahan anu silih porous: sapertos wol batu, honeycomb sareng bahan sanés)

LENGKAH 05 Waktos tekanan anu cekap

Papan anu dipasang kedah ditumpukkeun dina 5-8 menit sareng tekanan dina 40-60 menit. Waktos tekanan nyaéta 4-6 jam dina usum panas sareng 6-10 jam dina usum salju. Sateuacan tekanan dileungitkeun, perekat kedah dasarna diubaran

LENGKAH 06 Kakuatan komprési anu cekap

Persyaratan tekanan: 80-150kg / m², tekanan kedah saimbang.

LENGKAH 07 Sisihkan bari saatos dekompresi

Suhu pangubaran di luhur 20 ℃, sareng éta tiasa diolah enteng saatos 24 jam, sareng tiasa diolah sacara jero saatos 72 jam.

LENGKAH 08 Parangkat gluing kedah sering dikumbah

Saatos lem dipakai unggal dinten, punten bersihkeun ku diklorometana, aséton, langkung ipis sareng pelarut sanésna kanggo ngahindarkeun panyawat huntu anu ditempelkeun sareng mangaruhan jumlah lem sareng keseragaman lem.

Kontras Tés

333
444

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami