produk

Beungkeutan Dewan Angkutan Refrigerated

Perekat poliurétana pikeun beungkeutan dewan angkutan kulkas

Kode: séri SY8429

Babandingan solid utama 100: 25/100: 20

Prosés gluing: manual scraping / mesin rolling

Paking: 25 KG / tong 1500 KG / kendang palastik


Detil Produk

Tanda Produk

Struktur kompartemen tutumpakan angkutan termostatik kedah dihijikeun sareng poliuretan panyegel nalika prosés perakitan sadayana pikeun mastikeun kakuatan alami anu langkung ageung sareng ningkatkeun daya tahan. Bahan insulasi sandwich pikeun papan insulasi kulkas ayeuna utamina nganggo poliuretan, papan polistirén sareng papan extruded di pasar. Kakuatan anyar anu kuat, tahan cuaca polyurethane sealant dikembangkeun ku Shark salaku réspon kana bahan di luhur tiasa mastikeun panyegelan anu kuat sareng beungkeutan bahan transportasi suhu anu tetep. Treuk anu didékuasi diwangun ku bagéan jalan tina chassis mobil khusus, awak insulasi termal (umumna diwangun ku bahan poliuretan, palastik serat bertulang serat, pelat waja warna, stainless steel, sareng sajabana), unit kulkas, perekam suhu dina kabin sareng komponenana anu sanés. Pikeun kendaraan kalayan sarat khusus, sapertos truk pancing daging tiasa dilengkepan kait daging, palung kargo, rel pituduh alloy aluminium, slot ventilasi sareng komponén opsional sanés.

Aplikasi

Application

Aplikasi

Transport board

Dewan angkot

Daptar kanggo

beungkeutan dewan angkutan kulkas

Bahan permukaan

piring baja kaca, stainless steel jsb. 

Bahan inti

bahan inti sapertos papan anu diekstrusi sareng papan poliuretan

Panyimpenan tiis mangrupikeun gedong anu nganggo kulkas buatan pikeun ngajantenkeun rohangan anu tetep tetep dugi kana suhu anu parantos ditangtoskeun, anu ogé raoseun pisan pikeun nyimpen barang. Papan insulasi panyimpenan tiis nyaéta anu biasana urang sebut panyimpenan tiis poliuretan, janten papan insulasi panyimpenan tiis polyurethane didasarkeun kana sarat pangguna atanapi proyék khusus. Kami umum ngahasilkeun busa poliuretan salaku papan sandwich pikeun bahan insulasi. Bahan insulasi ayeuna janten bahan insulasi anu paling umum dina panyimpenan tiis anu ageung sareng sedeng.

Kandelna papan insulasi panyimpenan tiis poliuretan umumna diwangun ku 50MM, 75MM, 100MM, 120MM, 150MM, 200MM, 250MM, 300MM sareng spésifikasi anu sanésna, tapi panjang sareng lébar papan insulasi panyimpenan tiis tiasa disaluyukeun numutkeun aktual kabutuhan pangguna. Sacara umum, bahan hideung bodas poliuretan dicampur dina babandingan dina situs, teras busa diasingkeun kana kapang prefabrikasi kalayan alat tekanan tinggi kana busa.

Fitur Produk

1

Pangwangunan fléksibel
cara

Éta tiasa sacara manual dioperasikeun ku kerok, sareng mesinna tiasa digulung. Waktos terbuka panjang sareng kalenturan konstruksi tinggi.

2

Gampang pikeun
cet

Éta cocog pikeun palapis squeegee manual, palapis pancuran mesin, prosés mencét tiis, henteu aya blok mesin, operasi gampang ku pagawé, sareng konstruksi anu merenah.

3

Cuaca kuat
résistansi

Bahan beungkeutan tiasa dianggo pikeun waktos anu lami, sareng résistansi cuaca produk cocog sareng standar JG / T 396.

4

Beungkeutan tinggi
kakuatan

Beungkeut beungkeutan unit ngagaduhan gaya beungkeutan anu luhur, sareng kakuatan kohesif lapisan perekat sareng kakuatan beungkeutan antara lapisan perekat sareng permukaan anu kabeungkeut tinggi. Éta tiasa mastikeun yén dewan moal rengat sareng degummed saatos ngabeungkeut.

Spesifikasi Operasi

LENGKAH 01 Beungeut substrat kedah datar sareng bersih.

Standar rata: + permukaan 0.1mm kedah bersih, bébas minyak, garing sareng cai-gratis.

LENGKAH 02 Babandingan napel kritis.

Peran pendukung agén utama (off-white) sareng agen pangubaran (coklat tua) dilaksanakeun dina proporsi anu saluyu, sapertos 100: 25, 100: 20

LENGKAH 03 Aduk lem rata

Saatos pergaulan agén utama sareng agén penyembuhan, aduk rata rata, sareng anggo aduk pikeun sababaraha kali nyandak gél 3-5 kali tanpa cairan coklat sutra. Lem campuran bakal dipaké dina 20 menit dina usum panas sareng 35 menit dina usum tiis

LENGKAH 04 Standar tina jumlahna

(1) 200-350 gram (bahan kalayan interlayer lemes: sapertos papan anorganik, papan busa, sareng sajabana)

(2) 300-500 gram kanggo pangiriman (bahan anu silih porous: sapertos wol batu, honeycomb sareng bahan sanés)

LENGKAH 05 Waktos tekanan anu cekap

Papan anu dipasang kedah ditumpukkeun dina 5-8 menit sareng tekanan dina 40-60 menit. Waktos tekanan nyaéta 4-6 jam dina usum panas sareng 6-10 jam dina usum salju. Sateuacan tekanan dileungitkeun, perekat kedah dasarna diubaran

LENGKAH 06 Kakuatan komprési anu cekap

Persyaratan tekanan: 80-150kg / m², tekanan kedah saimbang.

LENGKAH 07 Sisihkan bari saatos dekompresi

Suhu pangubaran di luhur 20 ℃, sareng éta tiasa diolah enteng saatos 24 jam, sareng tiasa diolah sacara jero saatos 72 jam.

LENGKAH 08 Parangkat gluing kedah sering dikumbah

Saatos lem dipakai unggal dinten, punten bersihkeun ku diklorometana, aséton, langkung ipis sareng pelarut sanésna kanggo ngahindarkeun panyawat huntu anu ditempelkeun sareng mangaruhan jumlah lem sareng keseragaman lem.

Kontras Tés

333
444

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami