produk

Beungkeutan Interior Interior Rel

Perekat poliuretan pikeun beungkeutan hiasan interior rel

Kode: séri K102

Babandingan padet utama 100: 25

Prosés gluing: manual squeegee / mesin lem / mesin gulungan lem

Paking: 25 KG / tong 1500 KG / kendang palastik


Detil Produk

Tanda Produk

Youxing Shark fokus kana aplikasi inovatif téknologi material beungkeutan interior kecepatan tinggi rel, sareng nerapkeun veneer aluminium jero rohangan, panel honeycomb aluminium, pasagi aluminium, bolong manjang logam, pelat waja galvanis, gril aluminium, siling aluminium, sareng sajabana pikeun luhur -Diaran interior rel gancang. Aya panilitian téknis unik ngeunaan ciri matéri sareng prosés ngariung komposit tina bahan wangunan. Kakuatan luhur sareng tahan cuaca tinggi tahan poliuretan hiu tiasa nyumponan sarat standar tinggi tina beungkeutan komposit anu parantos disebatkeun di luhur tina sababaraha bahan, sareng mastikeun adhesion jangka panjang bahan hiasan interior rel berkelajuan tinggi. Nyambung sareng ngégél. Panel honeycomb mangrupikeun piring anu didamel tina dua panel anu ipis pageuh kabeungkeut dina dua sisi tina bahan inti honeycomb anu langkung kandel, ogé dikenal salaku struktur sandwich honeycomb. Salaku tambahan, panel honeycomb ogé ngarujuk kana panel anu ngelas sajumlah ageung cut-off waveguides sasarengan ngawangun susunan gelombang gelombang cut-off pikeun ngawangun daérah bukaan anu ageung sareng sakaligus nyegah kabocoran gelombang éléktromagnétik.

Aplikasi

Rail interior board

Aplikasi

Application

Déwan interior karéta

Daptar kanggo

beungkeut hiasan interior rel

Bahan permukaan

plat aluminium alloy, pelat aluminium sareng pelat logam sanés

Bahan inti

honeycomb aluminium, aluminium bergelombang sareng bahan inti sanésna

Panel honeycomb dibagi kana fungsi: panel honeycomb buffer sareng panel honeycomb bungkus. Kusabab struktur na khusus, éta tiasa ningkatkeun kakuatan komprési, sareng panel sarang lebah kertas tiasa ngirangan biaya. Bukaan panel honeycomb umumna dibagi kana 8mm, 16mm, ukuran 32mm, sareng panel honeycomb kertas beuratna 280 gram per méter pasagi. Panel honeycomb kertas tiasa dianggo pikeun ngadamel sagala jinis palét, bantal, papan kemasan, kotak kemasan, jsté. Panel honeycomb kertas mangrupikeun jinis bahan kemasan héjo anu anyar anu parantos muncul di nagara maju pikeun ngahémat sumber daya, ngajagi lingkungan ékologis, sareng gaduh béaya rendah. Éta ngagaduhan seueur kaunggulan sapertos ringan, kakuatan, stabilitas, pelestarian panas, insulasi panas, sareng tahan shock. Dina hal jilidna, saageungna 0,4 méter kubik sareng sagedé 6 méter kubik. Bebanna 1 kg hampang sareng 2500 kg beurat.

Fitur Produk

1

Pangubaran suhu kamar

Éta tiasa diubaran dina suhu kamar sareng gampang dioperasikeun. Kualitasna cocog sareng standar GB / T7124-2008 sareng standar GB / T 1457-2005 struktur sandwich peeling standard.

2

Adhesion kuat

Kakuatan kohesif lapisan perekat sareng kakuatan napel antara lapisan perekat sareng permukaan anu kabeungkeut luhur. Éta tiasa mastikeun yén pelatna moal rengat saatos ngabeungkeut, sareng kakuatan tarikna ≥6Mpa (pelat aluminium kabeungkeut kana piring aluminium).

3

Thixotropy saé

Dina kaayaan guligah, viskositas lem turun gancang, anu merenah pikeun dicét; nalika dieureunkeun, viskositas lem ningkat langsung sareng moal ngalir sacara acak. 

4

Kakuatan beungkeutan tinggi

Éta tiasa mastikeun yén pelatna moal rengat saatos kabeungkeut, sareng kakuatan tarikna ≥6Mpa (pelat aluminium kabeungkeut kana piring aluminium)

Spesifikasi Operasi

LENGKAH 01 Beungeut substrat kedah datar sareng bersih.

Standar rata: + permukaan 0.1mm kedah bersih, bébas minyak, garing sareng cai-gratis.

LENGKAH 02 Babandingan napel kritis.

Peran pendukung agén utama (off-white) sareng agen pangubaran (coklat tua) dilaksanakeun dina proporsi anu saluyu, sapertos 100: 25, 100: 20

LENGKAH 03 Aduk lem rata

Saatos pergaulan agén utama sareng agén penyembuhan, aduk rata rata, sareng anggo aduk pikeun sababaraha kali nyandak gél 3-5 kali tanpa cairan coklat sutra. Lem campuran bakal dipaké dina 20 menit dina usum panas sareng 35 menit dina usum tiis

LENGKAH 04 Standar tina jumlahna

(1) 200-350 gram (bahan kalayan interlayer lemes: sapertos papan anorganik, papan busa, sareng sajabana)

(2) 300-500 gram kanggo pangiriman (bahan anu silih porous: sapertos wol batu, honeycomb sareng bahan sanés)

LENGKAH 05 Waktos tekanan anu cekap

Papan anu dipasang kedah ditumpukkeun dina 5-8 menit sareng tekanan dina 40-60 menit. Waktos tekanan nyaéta 4-6 jam dina usum panas sareng 6-10 jam dina usum salju. Sateuacan tekanan dileungitkeun, perekat kedah dasarna diubaran

LENGKAH 06 Kakuatan komprési anu cekap

Persyaratan tekanan: 80-150kg / m², tekanan kedah saimbang.

LENGKAH 07 Sisihkan bari saatos dekompresi

Suhu pangubaran di luhur 20 ℃, sareng éta tiasa diolah enteng saatos 24 jam, sareng tiasa diolah sacara jero saatos 72 jam.

LENGKAH 08 Parangkat gluing kedah sering dikumbah

Saatos lem dipakai unggal dinten, punten bersihkeun ku diklorometana, aséton, langkung ipis sareng pelarut sanésna kanggo ngahindarkeun panyawat huntu anu ditempelkeun sareng mangaruhan jumlah lem sareng keseragaman lem.

Kontras Tés

1123232
23222

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami