R & D Layout

R & D Tata Letak

R & D Tata Letak

Basis R&D Inovasi Pelabuhan Zhuhai Gaolan

Nyiptakeun kaunggulan integrasi R&D sareng inovasi dina sadaya ranté industri, sareng silih ajak

Zhuhai Gaolan Port Inovasi R&D Base mangrupikeun bahan kimia tingkat nasional sareng zona industri bahan énggal, caket sareng seueur perusahaan kimia rupa. Dina waktos payun, kami bakal kerjasama pisan sareng perusahaan kimia rupa anu relevan pikeun nyiptakeun sistem ranté industri sadayana, nyiptakeun nilai inti dina program program beungkeutan bahan héjo strategis nasional anu muncul sareng pamekaran épisiénsi produk dewasa dina ieu panilitian sareng pamekaran, sareng nyumbang kana naékna industri stratégi nasional anu muncul. Nyiptakeun basis panilitian sareng pamekaran inovatif Zhuhai Gaolan Port parantos janten "Jalan Sutra" anu munggaran tina strategi globalisasi hiu.

1
2

Ngadegkeun dasar anu strategis pikeun produksi, diajar sareng panilitian di paguron luhur sareng paguron luhur

Buka saluran transportasi bakat sareng bagikeun sumber anu sami sareng akademi sareng universitas

Cadangan téknis asalna tina cadangan bakat téknis, sareng kakuatan pangrojong pikeun panilitian ilmiah sareng inovasi asalna tina kakuatan anyar anu teras-terasan nyandak pembaruan ideu. Ku alatan éta, Youxing Shark bakal ngalegaan skala proyék gabungan sareng paguron luhur sareng paguron luhur, sareng ngokolakeun langkung seueur bakat master sareng doktor (lulusan) anu ngahijikeun katerampilan akademik sareng praktis, sareng ngumpulkeun énergi pikeun "Pabrik Panilitian Ilmiah" ka hareup Yixing Shark!

Ngadegkeun Aliansi Informasi Panilitian Kimia Internasional

Sarua sareng Pusat Berbagi Inpormasi Kanada

Inovasi R&D mangrupikeun masalah global. Kami bakal ngadegkeun pusat bagi inpormasi internasional di Kanada, nagara maju di dunya, pikeun kéngingkeun inpormasi internasional pangénggalna, nangkep tren canggih di industri, sareng diajar ngeunaan dunya tanpa kaluar, sareng nyumbangkeun nilai inpormasi bari nyumbangkeun nilai produk sareng jasa ka palanggan. Dina waktos anu sasarengan, jaga pangwangunan diri dina jalur anu leres, sareng tetep tetep aya di payuneun dunya.

3
4

Aplikasi Produk Shanghai R&D Base

Berorientasi ku sarat aplikasi pasar, sareng ngabagi téks anu sami sareng kabutuhan pelanggan

Aplikasi R&D aplikasi produk Youxing Shark di Shanghai ngagaduhan kaunggulan geografis anu jelas. Salaku "markas revolusioner" kanggo Youxing Shark, kami bakal terus berorientasi pasar sareng sacara ilmiah dibagi kana salapan grup proyék R&D aplikasi, sareng mekarkeun puluhan lembaga anu langkung luhur di jero nagara anu terkenal. Tim guru R&D téhnis master sakola sareng dokter nyayogikeun solusi khusus pikeun konsumén. Dina waktos anu sasarengan, dina prakték pasar, ngagali kana parobahan téknologi industri pelanggan kahareup, janten panguat pikeun pangembangan palanggan, ngembangna bidang visi tina "diri alit" kana "diri ageung", nyumbang ka konsumén, nyumbang ka masarakat, sareng akhirna, minuhan diri urang sorangan.

Hasil P&P

27 patén-patén modél utiliti

2 patén-patén penemuan

15 aplikasi patén modél utiliti

2 aplikasi patén penemuan

Langkung ti 50 téknologi panalungtikan nasional sareng patén pamekaran

Teraskeun kéngingkeun patén-patén panilitian sareng pamekaran téknologi nasional, sahingga anjeun tiasa nyandak kaputusan anu ilmiah sareng leres. Ngaliwatan analisis patén, perusahaan tiasa kéngingkeun pamahaman anu mendalam ngeunaan tren téknologi, tren industri, tren pasar, sareng tren produk anu anyar, teras ngaramal sareng ngarumuskeun rencana pangembangan perusahaan anu caket, pertengahan sareng jauh.

Daerah Sunda & D

1

Beungkeutan insulasi termal sareng hiasan papan terpadu

Youxing Shark fokus kana aplikasi inovatif ngeunaan insulasi termal sareng hiasan téknologi ngahijikeun dewan terpadu. Éta parantos nerapkeun kana papan komposit sapertos papan polistirén anu diperluas (papan EPS), papan polistirén anu diekstrusi (papan XPS), papan wol batu, bahan busa poliuretan, sareng papan komposit batu. Papan hiasan hémat énergi, perlite, papan insulasi busa semén sareng bahan sanésna parantos ditalungtik ngeunaan prinsip insulasi panas, kakuatan, cai sareng tahan cuaca sareng téknologi konstruksi salami mangtaun-taun, sareng teraskeun ngabaru sareng ngembangkeun produk anu cocog pikeun nyumponan kabutuhan pasar sareng ngarobih produk pikeun konsumén.

Beungkeutan sistem perawatan pemurnian

Youxing Shark fokus kana inovasi téhnologis sareng aplikasi tina beungkeutan sistem pemurnian sareng perawatan. Éta nerapkeun papan pemurnian lebah kertas tahan leburan, papan panyucian bulu batu, papan pemurnian kertas magnésium gelas-témpél, papan panyucian antistatik sareng antibakteri efisiensi tinggi, papan manual honeycomb aluminium, honeycomb kertas Saatos mangtaun-taun panilitian ngeunaan prinsip prosés bahan sapertos papan buatan tangan, témpél pencét panas DP parantos dimekarkeun sacara inovatif, anu tiasa minuhan prosés anu maju sapertos nyemprot panas-mencét sareng nyemprot panas-mencét. Éta ngagaduhan période aktip anu panjang, waktos terbuka anu lami, sareng curing gancang. Mangrupikeun sistem kurungan pemurnian. Produk anu dipikaresep ku seueur perusahaan anu unggul di lapangan.

2
3

Beungkeutan bahan khusus pikeun kapal

Youxing Shark fokus kana inovasi téknologi sareng aplikasi bahan khusus pikeun kapal. Éta gaduh mangtaun-taun panilitian téknis sareng pangalaman pamekaran dina prosés ngariung komposit sareng karakteristik pelat logam, wol batu, honeycombs aluminium, honeycombs kertas sareng bahan sanés anu dianggo pikeun hiasan kapal. Sertipikat Persetujuan Pabrik Sosial ".

Beungkeutan hiasan interior rel berkelajuan tinggi

Youxing Shark fokus kana aplikasi inovatif téknologi material beungkeutan interior kecepatan tinggi rel, sareng nerapkeun veneer aluminium jero rohangan, panel honeycomb aluminium, pasagi aluminium, bolong manjang logam, pelat waja galvanis, gril aluminium, siling aluminium, sareng sajabana pikeun luhur -Diaran interior rel gancang. Aya panilitian téknis unik ngeunaan ciri matéri sareng prosés ngariung komposit tina bahan wangunan. Kakuatan luhur sareng tahan cuaca tinggi tahan poliuretan hiu tiasa nyumponan sarat standar tinggi tina beungkeutan komposit anu parantos disebatkeun di luhur tina sababaraha bahan, sareng mastikeun adhesion jangka panjang bahan hiasan interior rel berkelajuan tinggi. Nyambung sareng ngégél.

4
5

Beungkeutan hiasan témbok hiasan témbok

Tembok hordéng nyaéta témbok luar gedong. Éta sanés beban-bantalan sareng ngagantung sapertos langsir, janten disebat ogé "témbok tirai". Éta témbok beurat-beurat kalayan épék hias anu biasa digunakeun dina gedong-gedong ageung sareng jangkungna. Youxing Shark ngalaksanakeun panilitian téknis ngeunaan ciri sareng téknologi beungkeutan komposit bahan sapertos batu, kaca, veneer aluminium, panel aluminium-plastik, papan liat, sareng papan cahaya panonpoe pikeun ngawangun témbok tirai hiasan, sareng ngabaru sareng ngembangkeun kakuatan tinggi, luhur -weatherability Polyurethane sealant tiasa nyumponan kabutuhan témbok tirai hiasan arsitéktur.

Beungkeutan bahan kandang struktur waja

Papan gantung témbok éksternal pikeun bahan wangunan struktur baja mangrupikeun bahan komposit, utamina diwangun ku tilu bagian, permukaan nyaéta pelat logam veneer, lapisan tengahna lapisan insulasi busa poliuretan, sareng permukaan handapeunna lapisan pelindung aluminium foil. Ongkosna kawilang tinggi, sareng sarat pikeun bahan perekat komposit poliuretan lem panyegel ogé kawilang tinggi. Aya kakuatan tinggi, tahan cuaca tinggi tahan poliuretan anu tiasa minuhan sarat tinggi bahan tahan seuneu pikeun pangropéa gedong struktur waja.

6
7

Beungkeutan bahan transportasi suhu konstan

Struktur kompartemen tutumpakan angkutan termostatik kedah dihijikeun sareng poliuretan panyegel nalika prosés perakitan sadayana pikeun mastikeun kakuatan alami anu langkung ageung sareng ningkatkeun daya tahan. Bahan insulasi sandwich pikeun papan insulasi kulkas ayeuna utamina nganggo poliuretan, papan polistirén sareng papan extruded di pasar. Kakuatan anyar anu kuat, tahan cuaca polyurethane sealant dikembangkeun ku Shark salaku réspon kana bahan di luhur tiasa mastikeun panyegelan anu kuat sareng beungkeutan bahan transportasi suhu anu tetep.

Adhesion tina seuneu sareng lingkungan ramah lingkungan tahan seuneu

Panto seuneu biasana dibagi kana lima jinis dina hal matéri: waja, struktur kai-waja, stainless steel, alloy aluminium sareng pulisi

per Youxing Shark fokus kana panilitian anu inovatif sareng pamekaran bahan tahan seuneu anu ramah lingkungan pikeun panto seuneu. Produk gaduh kinerja beungkeutan anu kuat sareng tiasa ngabeungkeut aluminium silikat wol, wol batu, papan papan seuneu perlite, papan seuneu vermikulit, sareng logam, Keramik sareng bahan sanésna sareng pelat waja sareng logam sanés; upami disemprot sareng dipanaskeun, éta moal mangaruhan kakuatan lapisan perekat.

8
9

Beungkeutan kai anu ramah lingkungan

Youxing Shark fokus kana panerapan inovatif téknologi meungkeut furnitur kai padet tinggi, sareng gaduh pangaruh beungkeutan anu hadé dina softwood, hardwood sedeng, hardwood sareng bahan-bahan tambahan kayu. Produk tahan pikeun masak sareng pembakaran, sareng tahan tahan cuaca anu kuat. Éta cocog pikeun ngabeungkeut rupa-rupa leuweung.

Parangkat panilitian ilmiah

Kamar suhu konstan

Kontrol suhu sareng kalembaban anu stabil

Mangrupikeun lembaga uji coba pihak katilu anu nangtung dina alat uji coba

Simulate suhu sareng kalembaban sababaraha daérah pikeun uji coba kinerja pikeun mastikeun stabilitas tinggi produk

4

Simulator tés tekanan panas

Perkenalan perusahaan swasta Cina

Simulate tekanan situs konsumén sareng suhu pikeun mastikeun yén kinerja produk pelanggan cocog sareng standar

5

Lloyd Instruments Universal Rally

Perkenalan perusahaan swasta Cina

Mesin rally mérek mangrupikeun mérek top sadunya

Mangrupikeun lembaga uji coba pihak katilu anu nangtung dina alat uji coba

Sapertos SGS, Pony sareng sajabina. Data deteksi anu tepat na ngajamin stabilitas tinggi produk

6

Suhu tinggi sareng suhu simulator tés hawa

Suhu tinggi sareng suhu simulator tés hawa
Kontrol suhu sareng kalembaban anu stabil
Mangrupikeun lembaga uji coba pihak katilu anu nangtung dina alat uji coba
Suhu lingkungan anu karasa sareng kalembaban, uji tahan résistansi kana parobahan musiman
Ngajamin stabilitas tinggi produk

1

Simulator tés setrés

Ngenalkeun simulator tés setrés otomatis

Daripada pencét manual, produkna tara diteken

Pastikeun akurasi data ékspérimén

2

Simulator uji katirisan

Merk mesin uji kulkas ieu mangrupikeun mérek domestik anu terkenal

Mangrupikeun lembaga uji coba pihak katilu anu nangtung dina alat uji coba

Sistem kulkas gancang, suhu stabil, ngajamin stabilitas data ékspérimén

3