produk

Beungkeutan Dewan Pemurnian

Perekat poliuretan pikeun beungkeutan papan panyucian

Kode: séri SY8430

Babandingan padet utama 100: 25/100: 20/100: 40

Prosés gluing: squeegee manual / mesin nyemprot / nyemprot tekanan panas

Paking: 25 KG / tong 1500 KG / kendang palastik


Detil Produk

Tanda Produk

Youxing Shark fokus kana inovasi téhnologis sareng aplikasi tina beungkeutan sistem pemurnian sareng perawatan. Éta nerapkeun papan pemurnian lebah kertas tahan leburan, papan panyucian bulu batu, papan pemurnian kertas magnésium gelas-témpél, papan panyucian antistatik sareng antibakteri efisiensi tinggi, papan manual honeycomb aluminium, honeycomb kertas Saatos mangtaun-taun panilitian ngeunaan prinsip prosés bahan sapertos papan buatan tangan, témpél pencét panas DP parantos dimekarkeun sacara inovatif, anu tiasa minuhan prosés anu maju sapertos nyemprot panas-mencét sareng nyemprot panas-mencét. Éta ngagaduhan période aktip anu panjang, waktos terbuka anu lami, sareng curing gancang. Mangrupikeun sistem kurungan pemurnian. Produk anu dipikaresep ku seueur perusahaan anu unggul di lapangan.

Aplikasi

Application

Aplikasi

Purification board

Papan pemurnian

Daptar kanggo

panel papan panyucian, panel acptic, témbok kamar operasi

Bahan permukaan

pelat waja warna, pelat warna aluminium, stainless steel, sheetetc galvanis. 

Bahan inti

wol batu, papan polistirén, papan extruded, honeycomb aluminium, honeycomb kertas, dewan anorganik, jst.

Papan pemurnian, ogé katelah papan bersih, mangrupikeun papan komposit anu ngagaduhan papan warna-dilapis, stainless steel sareng bahan sanés salaku bahan permukaan. Kusabab pangaruh debu-buktina, anti-statis, anti baktéri sareng épék sanésna, éta seueur dianggo dina éléktronika, farmasi, kadaharan, biologi, sareng aerospace. Penerbangan, manufaktur instrumen presisi sareng panilitian ilmiah sareng bidang rékayasa pemurnian sanés anu ngagaduhan sarat anu ketat dina lingkungan jero rohangan.

Papan pemurnian tiasa nganggo salapan bahan inti sapertos wol batu, busa poliuretan, batu silika, wol sutra kaca, honeycomb kertas, papan aluminium keramik, papan magnesium kaca sareng honeycomb kertas, pelat waja warna, pelat galvanis, pelat waja galvanis, stainless steel , plat baja dicitak, aluminium foil Aya langkung ti sapuluh jinis bahan permukaan sapertos kertas, PVC, kayu lapis, serat semén papan, sareng langkung ti dua puluh jinis papan komposit.

Papan pemurnian wol batu
Papan pemurnian wol batu mangrupikeun jinis "sandwich" papan struktural anu dicampur sareng papan profil baja warna salaku lapisan permukaan, wol batu struktural salaku lapisan inti, sareng pengikat khusus. Éta papan anu bersih kalayan épék pencegahan seuneu anu kuat, anu tiasa dipeungpeuk dina opat sisi, sareng tulang rusuk anu nguatkeun ditambih di tengah papan supados permukaan dewan langkung rata sareng langkung stabil.

Fitur Produk

1

Tiasa di suhu kamar / tiasa diubaran ku manaskeun

Mangsa aktip nyaéta panjang, kisaran viskositas produk lega, sareng pangaruh pangobatan anu kualitas luhur tiasa dihontal dina kaayaan kaayaan suhu.

2

Operasi fléksibel
waktos

Waktos operasi tiasa panjang atanapi pondok, anu tiasa nyumponan kabutuhan konsumén pikeun sababaraha waktos operasi, kalayan fleksibilitas anu kuat.

3

Cuaca kuat
résistansi

Bahan beungkeutan tiasa dianggo pikeun waktos anu lami, sareng résistansi cuaca produk cocog sareng standar GB / T 7124- 2008.

4

Gampang disikat / gampang disemprot

Pikeun palapis squeegee manual palanggan, palapis mesin, panyemprot, pencét anu tiis, sareng prosés pencet panas, éta ngagaduhan épék palapis anu saé. Lem na rata sareng mesinna henteu diblokir.

Spesifikasi Operasi

LENGKAH 01 Beungeut substrat kedah datar sareng bersih.

Standar rata: + permukaan 0.1mm kedah bersih, bébas minyak, garing sareng cai-gratis.

LENGKAH 02 Babandingan napel kritis.

Peran pendukung agén utama (off-white) sareng agen pangubaran (coklat tua) dilaksanakeun dina proporsi anu saluyu, sapertos 100: 25, 100: 20

LENGKAH 03 Aduk lem rata

Saatos pergaulan agén utama sareng agén penyembuhan, aduk rata rata, sareng anggo aduk pikeun sababaraha kali nyandak gél 3-5 kali tanpa cairan coklat sutra. Lem campuran bakal dipaké dina 20 menit dina usum panas sareng 35 menit dina usum tiis

LENGKAH 04 Standar tina jumlahna

(1) 200-350 gram (bahan kalayan interlayer lemes: sapertos papan anorganik, papan busa, sareng sajabana)

(2) 300-500 gram kanggo pangiriman (bahan anu silih porous: sapertos wol batu, honeycomb sareng bahan sanés)

LENGKAH 05 Waktos tekanan anu cekap

Papan anu dipasang kedah ditumpukkeun dina 5-8 menit sareng tekanan dina 40-60 menit. Waktos tekanan nyaéta 4-6 jam dina usum panas sareng 6-10 jam dina usum salju. Sateuacan tekanan dileungitkeun, perekat kedah dasarna diubaran

LENGKAH 06 Kakuatan komprési anu cekap

Persyaratan tekanan: 80-150kg / m², tekanan kedah saimbang.

LENGKAH 07 Sisihkan bari saatos dekompresi

Suhu pangubaran di luhur 20 ℃, sareng éta tiasa diolah enteng saatos 24 jam, sareng tiasa diolah sacara jero saatos 72 jam.

LENGKAH 08 Parangkat gluing kedah sering dikumbah

Saatos lem dipakai unggal dinten, punten bersihkeun ku diklorometana, aséton, langkung ipis sareng pelarut sanésna kanggo ngahindarkeun panyawat huntu anu ditempelkeun sareng mangaruhan jumlah lem sareng keseragaman lem.

Kontras Tés

Aluminum honeycomb panel drawing test
Simultaneous weighing test of aluminum honeycomb panel

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami