Product Encyclopedia

Énsiklopédia Produk

Énsiklopédia Produk

Kumaha cara nyimpen lem dina usum salju?

Lem anu teu dibuka kedah disimpen dina kamar anu garing sareng tiis saloba mungkin. Upami kondisina henteu sayogi dina situs proyék, ukuran panyalindungan sapertos salju, hujan, sareng matahari kedah leres dilakukeun. Sealant tiasa dihindari ku nutupan kanvas nalika disimpen. Suhu sealant handap teuing.

Kunaon aya garis lem bodas dina bagian papan anu dicampur?

1. Nalika splicing kai ngagaduhan cacad dina akurasi pengolahan, garis lem dibentuk ku ngeusian bagian anu rusak ku lem splicing.

2. Nalika tekanan mesin jigsaw henteu cekap atanapi henteu rata, lem tina jigsaw tiasa diperes kaluar tina partikel karét atanapi garis lem, sareng garis lem bodas kalayan ingetan lem kabentuk.

2. Waktos gluing panjang teuing atanapi waktos kabuka saatos ngempelkeun panjang teuing, nyababkeun masalah garis lem anu disababkeun ku adhesi palsu anu dibentuk ku pembentukan lapisan lem.

3. Garis lem bodas anu dibentuk ku panggunaan lembur tina lem jigsaw atanapi suhu handap kai jigsaw bakal nyababkeun lem janten kentel sareng nembus kirang, sareng lapisan lem tetep.

Naon eusi uap kai standar?

Kandungan Uap 8-12%. Kasalahan eusi Uap tina kai padeukeut dina panel anu sami henteu langkung ti +/- 1%, sareng penyimpangan kadar uap kai dina panel anu sami henteu langkung ti +/- 2%.

1. Kekhususan kai (anisotropy) Laju nyusut / ékspansi dina arah anu béda-béda béda, sareng setrés anu dihasilkeunna béda-béda.

2. Beungkeutan substrat kalayan kontén anu béda-béda bakal ngabalukarkeun béda jangkungna antar muka (ujung-ujung papan anu dirakit rawan rengat)

Kumaha carana ngadamel permukaan substrat lancar?

Permukaan gluing kai kedah datar, rata, bébas minyak, sareng henteu melengkung; dua sisi padeukeut tina lem jigsaw kai kedah dina sudut katuhu; kasalahan ngolah permukaan gluing kai teu kedah langkung ageung ti 0.1mm; jaga permukaan gluing kai seger. Substrat olahan tiasa dirakit dina 24 jam. 1. Kelompok aktif dina permukaan kai; minyak / résin di jero kai ngaley; kai ngarusak handapeun aksi gaya luar. 2. Waktos panyimpenan bahan dasar dina bengkel panjang teuing, sareng lebu sareng zat sanésna gampang dilapis dina permukaan panyawat.

Naha lem kedahna diaduk ogé?

Babandingan campuran tina lem sareng agén curing (saluyu sareng rasio standar pabrikan), lem sareng agén curing kedah pinuh diaduk rata. Biasana aduk listrik sakitar 40 detik, aduk manual sakitar 2 menit.

Difokuskeun pergaulan pinuh pikeun mastikeun kakuatan beungkeutan sareng tahan cuaca di papan. Sabalikna, gampang pikeun rengat sareng ngirangan résistansi cai tina papan anu dirakit.

Naon sababna rengat dewan?

Nalika parabotan anu henteu acan garing atanapi henteu nyumponan sarat tina standar eusi lembab dilebetkeun kana pasar atanapi dianggo di bumi, éta moal tahan uji parobihan iklim, sareng gampang ngahasilkeun panyusutan sisikian kai, burst (gluing), struktur leupas, sareng cet permukaan. Fénoména lapisan lapisan, warna bodas sareng jamur. Nalika papan dirakit disimpen dina jangka waktu atanapi nalika lingkungan panyimpenan robih, éta ogé mangrupikeun salah sahiji alesan utama pikeun muka lem tungtung sababaraha papan.

Naon sababna lem garing lalaunan?

Jumlah palapis lem: Lapisan lem dina permukaan kai anu ditempelkeun kedah rata (kandel lem 0,2 mm), sareng jumlah lapisan lem biasana 250-300 g / m². Biasana, nalika lem diekstrusi tina kelim lem dina tekanan anu pas nyaéta manik kontinyu atanapi garis lem ipis, éta hartosna jumlah palapis cocog. Sakali jumlah lem henteu cekap, lem bakal garing lalaunan.

Naon sababna lem henteu garing?

Kayu diwangun ku seueur jinis sél. Sél ngagaduhan témbok sél sareng rongga sél. Sadaya rongga sél kai sareng kapiler dina témbok sél ngawangun sistem kapiler anu rumit. Uap sareng gajih dina kai aya dina kapiler ieu. Sakali eusi Uap dina kai teuing tinggi, rohangan anu kénca pikeun lem nembus sistem kapilér bakal langkung alit, sareng lem anu ngambang dina permukaan kai moal aya tempatna, ngahasilkeun fenomena anu henteu garing. .

Naon sababna garis lem hideung?

Kayu diwangun ku seueur jinis sél. Sél ngagaduhan témbok sél sareng rongga sél. Sadaya rongga sél kai sareng kapiler dina témbok sél ngawangun sistem kapiler anu rumit. Uap sareng gajih dina kai aya dina kapiler ieu. Sakali eusi Uap dina kai teuing tinggi, rohangan anu kénca pikeun lem nembus sistem kapilér bakal langkung alit, sareng lem anu ngambang dina permukaan kai moal aya tempatna, ngahasilkeun fenomena anu henteu garing. .

Naon sababna tahan cuaca anu buruk tina parabot mebel?

Kayu anu dianggo dina jati henteu ngalaman perlakuan baseuh sareng garing, degreasing sareng déhidrasi-stabilitas garing sareng baseuh tina kai kedah saimbang. Saatos plank saimbang yuswa kirang ti hiji bulan, kandungan Uap tina kai fluctuates pisan, sareng setrés internal kai relatif tinggi. Salaku tambahan, kakuatan beungkeutan anu cekap tina lem jigsaw sareng prosés operasi anu salah bakal nyababkeun résistansi hawa tina produk réngsé janten lemah.