wartos

Pesen Taun Anyar Youxing Shark | Ieu mangrupikeun titik awal pangharepan. Méi 2018 janten perjalanan anu pantes!

202008111009313469

Pesen Taun Anyar Youxing Shark | Ieu mangrupikeun titik awal pangharepan. Méi 2018 janten perjalanan anu pantes!

Pesen Taun Anyar Youxing Shark | Ieu mangrupikeun titik awal pangharepan. Méi 2018 janten perjalanan anu pantes!

Dinten ayeuna, hayu urang sakali deui masihan waktos rasa kaagungan. Ieu mangrupikeun kahiji kalina yén Youxing Shark sareng anjeun parantos pendak dina taun énggal ieu. Peuting badé lungsur, sareng panonpoé naék lirih subuh. Tina unggal ibun leuweung salju sareng salju, unggal tempat dieusian ku seuneu, sangu, minyak, uyah sareng haseup, ti bobo anu baseuh di beulah kidul Walungan Yangtze dugi ka és sareng salju salju anu aya di beulah kalér. Ieu mangrupikeun wengi Anu ka wengi terakhir taun, ieu mangrupikeun cahaya panonpoe mimiti taun énggal. Mudah-mudahan éta nyium anjeun, nangkeup anjeun, haneuteun anjeun, sareng ngiringan anjeun dina perjalanan dina nami cinta!

Dinten ieu, kami moal marios data anu tiis, marios kakejaman lingkungan ékonomi, nonton pesaing kami, sareng lirén sieun sareng leumpang dina és ipis. Dinten ieu, hiu ngan ukur hoyong haneutkeun haté anjeun, miara impian anjeun, nangtung dina titik awal anu diarepkeun, sareng ngiringan anjeun ngempelkeun perjalanan anyar 2018!

Dinten ayeuna, dina nyanghareupan Taun Anyar, urang ningali deui sareng mikir sumanget. Baheula 2017, anjeun panginten ngalaman ngalaman kakurangan, tapi impian anjeun bakal teras-terasan siga matahari; anjeun panginten nembé hurungkeun hiji suluh, sareng kuring yakin harepan bakal salawasna siga bulan caang.

Kami dilahirkeun dina waktos anu pangsaéna, urang dina waktos anu iman, urang nuju nampi cinyusu harapan anu sanés dina usum cerah!

Henteu janten masalah naon waé jinis anjeun anu badé ngiringan, kuring yakin kesang langkung bergizi tibatan cimata. Anjeun kedah wani ngarindu, wani hirup, wani ngalawan, wani ngarobih! Anjeun kedah tetep sorangan, tetep kana bebeneran, lengket kana kahadéan!

Ieu mangrupikeun titik awal pangharepan. Impénan henteu jauh. Éta aya dina ngudag kahirupan anu langkung saé dina Taun Anyar, taat kana tanggung jawab sareng kualitas, sareng ngaleuleusan jasa sareng téknologi anu teras-terasan.

Dina taun énggal, hiu bakal nangtung sareng anjeun, sapertos serelek cai anu nyampur kana tetes cai sanés, sapertos sinar cahaya anu dikurilingan ku sinar cahaya anu sanés. Kami terang yén ngan ku nyalira diri urang tiasa gaduh masa depan anu cerah pikeun individu; ngan ku dikelompokkeun sasarengan urang tiasa nganut masa depan anu langkung cerah.

Percanten! Hayu impian anjeun hiber kandel! Sadayana kedah dimimitian ti anjeun sareng milik anjeun. Dihaturkeun kana kahirupan anjeun, kayakinan, sajarah, makna anjeun.

Panyekel bahan baku Youxing Shark anu terhormat, mitra strategis, palanggan terminal utama, distributor, unggal padamel, unggal réréncangan, mugia anjeun bakal ngantosan kabahagiaan sareng nganut kahaneutan dina taun énggal. Bareng sareng angin ngahiliwir, sareng panonpoé salaku perusahaan, nyanghareup ka laut, kembang cinyusu mekar.


Pos waktos: Aug-11-2020