wartos

Pesen Taun Anyar Youxing Shark's 2019: Kuring yakin éta!

202008071340025282

Dina 2018 anu luar biasa, urang ngaraos kapercayaan diri pinuh ku kamakmuran nagara. Aya ombak anu ngagalura di dunya ti jaman ka jaman, tapi kami nincak wirahma anu teu robih sareng nekad pikeun maju dina ngahontal masarakat anu lengkep anu lengkep sakumaha anu dijadwalkeun. Reformasi sareng kabuka dina titik awal anu anyar, urang wani miluan pantai anu bahaya, ngungkulan kasusah, muka jalur anyar, sareng terus ngalegaan ranah reformasi anu anyar sareng muka dina jaman anu anyar; gesekan perdagangan internasional, kami henteu heran kana parobihan, taat kana prinsip, jaga garis handap, adil, sareng gaduh tekad Kalayan pengkuh, éta nunjukkeun tanggung jawab nagara ageung.

Taun ayeuna, kami ogé henteu mampuh, kajebak dina kasibukan sareng kahariwang, sareng bahkan mimiti héran naon hartosna kegigihan sareng dimana arah usaha urang. Nalika jalma-jalma éta sareng hal-hal anu némpél dina haté anu paling lemes, ngabeledug Internét sareng nyababkeun kontropérsi, urang bakal ceurik sareng keukeuh, sareng naros: Naon anu salah sareng dunya? Naha bakal damang énjing?

Nanging, taun ayeuna, sanaos masih seueur teuing cimata, kasieun sareng renghap, arah umum karaharjaan nagara, masarakat, sareng masarakat bakal teras ngabuktoskeun yén ieu masih jaman anu kedah teras-terasan "percanten"!

Kami yakin yén katekunan salawasna saé, yén gelap moal pernah ngéléhkeun cahaya, yén usaha urang moal kuciwa, yén usaha moal janten sia-sia, sareng yén kasuksesan bakal salawasna datang!

Industri ngamajukeun nagara, kerja keras ngamajukeun nagara.

Salaku perusahaan manufaktur kimia, kami yakin yén patuh perusahaan kana kualitas sareng palaksanaan kabijakan perlindungan lingkungan nasional bakal janten setitik panyucian cai di antara ratusan jutaan perusahaan sareng nyumbang nilai sareng kakuatanana nyalira kana lautan komérsial nagara!

Kami ogé yakin yén ngalangkungan patukeuran, komunikasi sareng diajar anu teras sareng konsumén sareng réréncangan, Hiu bakal ngadesek ka sadayana industri lem sareng poliuretan lem pikeun terus reformasi sareng kamajuan ku pandangan méntal anu langkung luar biasa, anu mangrupikeun persaingan anu berbudi luhur sareng pamekaran gancang pikeun industri. . Sumbang!

Dina sataun katukang, Sharkman parantos nyiptakeun kamekaran penjualan anu luhur sareng narabas luhur. Kami parantos mingpin padamel kami pikeun ngalakukeun perjalanan anu teu hilap sareng senang di Zhuhai, Macau, Beijing sareng Selandia Anyar di luar negeri. Kusabab kitu, kami yakin yén puisi sareng jarakna dimimitian ku hiji léngkah. Ngan ku kerja keras, urang bakal tiasa ngahontal impian "ningali dunya babarengan".

Nyanghareupan jaman baheula, nagara, bumi, sareng bisnis urang nangtung dina titik awal anu énggal. Wani sareng sumanget akumulasi dina opat puluh taun réformasi sareng pembukaan parantos ngailhaman urang janten langkung frustasi sareng wani. Henteu sugema, henteu ragu-ragu, henteu ngulampreng, urang pageuh percanten kana emas tukang ngimpi impian, urang wani ngarénjag, wani hirup, wani ngalawan, wani ngarobih. Dina taun énggal, hayu urang nampi anu anyar dina jaman anu hébat ieu, buka pikiran urang kana pasang surut dunya, bertahan dina nginget, pengkuh dina diri, pengkuh kana bebeneran, bertahan dina kahadéan-pikeun bahan anu langkung seueur, pikeun langkung seueur sumanget loba pisan.

Waktos teras-terasan, asa teras-terasan. Kami yakin yén kapribadian bébas sareng mandiri bakal janten pahala universal pikeun usaha anu ditangtoskeun. Bahan material anu beunghar bakal janten baju padet sareng lencana kahirupan.

Dina taun énggal, percanten yén langit masih biru unggal énjing nalika anjeun hudang, percanten kana fokus kaadilan dina unggal waktos bubar, percanten kana tekad nilaina dina unggal momen pangbalikan, sareng percanten ka anjeun unggal waktos tina ngalungkeun sareng ngahurungkeun. Kegigihan antukna bakal langkung saé!

Halo, Taun Anyar Cina anu makmur!

Halo, unggal impian impian biasa sareng hébat!


Pos waktos: Aug-06-2020