wartos

Sababaraha hiu "ketat ngajaga + pertahanan beurat" pikeun ngawangun benteng anu aman pikeun neraskeun padamelan sareng produksi!

Sababaraha hiu "ketat ngajaga + pertahanan beurat" pikeun ngawangun benteng anu aman pikeun dimulangkeun deui damel sareng produksi!

Sababaraha hiu "ketat ngajaga + pertahanan beurat" pikeun ngawangun benteng anu aman pikeun neraskeun padamelan sareng produksi!

Tanggal 2 Pébruari, Youxing Shark nampi uleman anu ngadesek pikeun pasokan proyék Rumah Sakit Leishenshan

Tanggal 3 Pébruari, Youxing Shark nampi uleman anu ngadesek pikeun bahan ti Rumah Sakit Jalma di Junan County

Kaping 6 Pébruari, Xingxing Shark nampi uleman anu ngadesek pikeun bekel ti Rumah Sakit Panyakit Inféksi Anyar Weihai

Dimimitian ti 7 Pébruari, Hiu parantos sasarengan nampi pasokan ti Rumah Sakit Afiliasi Kalima Universitas Zhuhai Sun Yat-sen, Rumah Sakit Huzhou People, Rumah Sakit Rahayat Rizhao, Rumah Sakit Rahayat Lanling County, Rumah Sakit Penyakit Inféksi Jining, sareng Pusat Distrik Quzhou pikeun Kontrol sareng Pencegahan Panyakit . Undangan anu ngadesek ...

Tanggal 8 Pébruari, Hiu "Sadaya Anggota Rapat Mobilisasi Anti-Epidemi" diayakeun gancang-gancang

"Dina krisis nasional ayeuna, sanaos urang henteu tiasa angkat ka garis payun, urang tiasa nyumbang ka nagara. Kami bakal mastikeun datangna pasokan kalayan lancar." Dina rapat mobilisasi anti-wabah sadaya-anggota, Ibu Fang Zhenying, pupuhu Youxing Shark, nekenkeun yén sadaya pagawé kedah mastikeun hasil kaamanan! Prasyarat pikeun mastikeun produksi anu aman nyaéta ngagaduhan pamahaman anu jero ngeunaan upaya pencegahan wabah sareng pengetahuan pencegahan epidemi.

Maka, dina rapat ieu, Hiu ngatur sadaya padamel pikeun diajar ngeunaan élmu pencegahan wabah, napsirkeun kawijakan pamaréntah sacara jero, sareng nyusun "hiji patarosan, hiji cek, hiji patarosan sareng hiji penjelasan, sadayana kedah ngapalkeunana." Disiplin diajar anu ketat, sareng damel pikeun produksi anu aman. Janten siap pikeun pencegahan sareng kontrol anu ketat.

Dina waktos anu sasarengan, salaku tanggepan kana sarat ketat pamaréntahan pikeun perusahaan pikeun siap pisan pikeun lima tautan tina "inpormasi-komitmen-persetujuan-laporan-pamariksaan conto-poéan" pikeun nuluykeun padamelan, Youxing Shark ngadesek sareng milah lima data barang-barang dina 8 Pébruari Kirimkeun aplikasi pikeun neraskeun padamelan.

"Aplikasi Hiu Youxing pikeun Ngalangkungan Karya"

"Ringkesan Situasi Karyawan Hiu"

"Pencegahan Epidemik Perusahaan Non-bahaya sareng Kontrol Komitmen Kasalametan Gawé"

"Sistem manajemén pikeun pencegahan sareng kontrol wabah hiu internal dina garis"

"Lisénsi bisnis"

Dina 9 Pébruari, "rencana palaksanaan standar panyalindungan kaamanan anti-wabah" pikeun hiu dina garis parantos dilaksanakeun

Salaku perusahaan produksi eselon munggaran di Shanghai pikeun neraskeun padamelan sareng produksi, Yuxing Shark mimitina kedah mastikeun kasalametan nyalira pikeun mastikeun yén aman pikeun disayogikeun ka garis payun! Salaku réspon, Youxing Shark gancang ngadegkeun "pencegahan wabah sareng pusat komando kontrol" anu dipimpin ku Kantor Manajer Umum, sareng nunjuk program perlindungan kaséhatan pencegahan caket pikeun tindakan karyawan sateuacan sareng saatos damel sadidinten; nerapkeun "perawatan pikeun pagawé, kaséhatan" Check-in "program panyalindungan kasihatan; leres-leres nerapkeun "standar tilu-kuat" -kuatna palaksanaan kawijakan, kamajuan tindakan anu kuat, pangawasan prosés anu kuat, sareng sacara ketat nerapkeun "hiji jalma, hiji sistem tanggung jawab kontrak kerja", sareng jalma anu ditunjuk pikeun tiap rencana anti-wabah dilebetkeun tempat!

"Standar Pelaksanaan Pencegahan Epidemik Yu-Yu Shark Company-lebar"

"Manajemén Éntri sareng Kaluar tina Personalia Perlindungan Epidemik Hiu"

"Manajemén Sanitasi Lingkungan Internal sareng Sistem Disinféksi kanggo Hiu"

"Prosedur Ngatur Darurat pikeun Abnormalitas Fisik Karyawan Hiu"

"Catetan karya pencegahan sareng disinféksi harian pikeun hiu"

"Lembar Catetan Pangawasan Suhu Awak Sadidinten pikeun Karyawan Youxing Shark"

Tanggal 10 Pébruari, Yuxing Shark resmina neraskeun padamelan sareng produksi!

Kahirupan nyaéta saluhureun sagala hal! Dina raraga mastikeun kasalametan sadaya padamel, Hiu parantos ngadopsi "sistem rotasi" kanggo neraskeun padamelan sareng produksi. Kaayaan ayeuna meryogikeun sadaya padamel pikeun tetep aya, sareng posisi anu henteu penting sayogi online; tim khusus didirikeun pikeun kaayaan darurat, sareng kajadian anu sanés darurat dibagi kana opat kategori numutkeun ABCD. Ngayakeun rapat diskusi khusus; departemen penjualan fokus kana miara konsumén pikeun neraskeun padamelan sareng produksi, sareng nyayogikeun bantosan pangalaman nalika diperyogikeun, sareng departemen fungsional nyandak kerjasama pinuh ku pangiriman sareng produksi salaku inti, sareng mastikeun ngalaksanakeun "pencegahan, kontrol sareng éliminasi" - "léngkah pelindung , pangawasan ketat, Kontrol di luar tanaga kandaraan, disinfect sareng ngukur suhu dina hiji léngkah, sareng maéhan sadaya faktor bahaya ", sahingga teu aya hiji kendaraan atanapi hiji jalma anu lasut.

Ketat nerapkeun tujuh hukum

Pastikeun pikeun nyegah sareng ngontrol tanpa jalan buntu

Sadaya barang anti épidemik parantos siap pisan.

Pikeun barang anti épidemi, aya sarat ketat pikeun henteu ngaleungitkeun. Perlu pikeun mastikeun kamajuan lancar tina neraskeun padamelan sareng produksi, sareng kasalametan sadaya padamel kedah dijamin. A, térmométer B, sanitizer panangan nganggo C, disinféktan D, jaringan E, topéng cadang F, pemurni hawa G, thermometer H, 75% alkohol I, ngusap alkohol

1

Jalma anu datang jeung indit kabéh dikawasa ku kabupatén.

Dina raraga ngirangan résiko paparan, sababaraha hiu parantos nyetél daérah khusus pikeun barang pencegahan wabah, barang asing, uji suhu awak, sareng tuang padamel, sareng sajabana, pikeun ngalaksanakeun kontrol sareng kontrol anu diklasifikasikeun.

2

Disinféksi di daérah pabrik moal leungit.

Daérah kantor, bengkel produksi, pusat R&D, sareng daérah kontak multi-frékuénsi (sapertos gagang panto) sacara rutin didesinfeksi ku tanaga tetep unggal dinten. Ngusap ku alkohol saatos unggal kontak dina countertops sering keuna ku tanaga. Ngusap sareng ngabersihan permukaan pasokan umum sapertos kulkas, oven microwave, sareng dispenser cai 1-2 kali sapoé ... Kanggo ieu, aya prinsip "tilu entong ngantepkeun". Entong sono daérah mana waé, tong sono detil naon waé, tong sono résiko naon waé.

3

Staf, sadayana lebet sareng angkat kanggo ngukur suhu.

Sababaraha hiu mastikeun yén sadaya staf kedah dikarantina salami 14 dinten sateuacan aranjeunna tiasa angkat damel. Susun staf biasa pikeun mariksa suhu pagawé pikeun mastikeun yén aranjeunna séhat sateuacan ngantepkeun aranjeunna lebet ka daérah padamelan. Salila di kantor, jalma anu ditunjuk bakal ngalaksanakeun pamariksaan suhu ka padamel 2 dugi ka 3 kali sapoé pikeun mastikeun panyalindungan anu ketat sareng teu aya kalalepatan!

4

Sadaya padamel diisolasi dina hiji kamar kanggo tuangeun.

Sababaraha hiu meryogikeun sadayana staf tuang dina sakumpulan, nol kontak, sareng jarak jauh. Daérah khusus disiapkeun pikeun nyayogikeun staf sareng lingkungan makan anu aman sareng higienis.

5

Tanggung jawab pencegahan sareng pangendalian wabah langkung beurat tibatan Gunung Tai. Di momen nalika staf médis garis depan ngorbankeun kahirupan aranjeunna pikeun ngabela kahirupan masarakat, hiu bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nangtung dina penjagaana pikeun mastikeun pasokan kontinyu tina pasokan bantuan anti-wabah sareng nyumbang kana perlindungan kahirupan !

Dina akhir taun Jihai, taun kahiji Gengzi.

Sapuluh rébu urang katépaan ku epidemi Jingchu.

Riungan éta panik, cicing di bumi, sareng gang-gang henteu aya padumukan.

Ceuk Qi tanpa baju? Baju anu sami sareng putra, Ze sami sareng putra, sareng jubah anu sami sareng putra.

Baheula, angkatan daratan propinsi anu nganggo hélem bodas sareng baju waja biasa mundur, sareng aranjeunna henteu mundur.

Kiwari, aya hiu anu rurusuhan, sareng silih bantosan.

Kyushu ngahiji, sareng anu tiasa ngalakukeun anu pangsaéna.

Kuring miharep éta wabah bakal gancang disembuhan.

Dina awal Hua Déng, sorana pinuh ku jalma,

Gunung sareng walungan henteu cilaka sareng pantes di bumi.


Waktos Post: Aug-05-2020