wartos

Wawancara | Zhu Fuyu: -Témbong panutan!

Dilaporkeun yén post-90an mangrupikeun "generasi sosial" anu santai sareng optimis, post-80s mangrupikeun "generasi sudagar" anu konservatif sareng dibédakeun, sareng post-70an mangrupikeun "generasi tulang tonggong" anu réalistis sareng giat. Sareng Zhu Fuyu, pangecér Youxing Shark anu hadé di 1981, henteu ngan kirang seueur konservatisme sareng merkantilisme anu unik pikeun anu lahir taun 1980an, tapi ogé ngagabungkeun agrésipitas 70an sareng optimisme taun 90an. Anjeunna jujur, saderhana, sareng marahmay. Kaleresan beurat, wani mikir sareng ngalakukeun. Ngandelkeun sumangetna anu teu kéngéng sareng inovatif, anjeunna nganggo tangan nyalira pikeun terus ngajajah sareng janten panutan pikeun tim dealer hiu, sareng anjeunna ogé nyiptakeun kahirupan anu béda-béda pikeun dirina!

Kamekaran gaya damel Mr. Zhu panginten ti saprak jaman sakola na. Jalanna ka sakola panginten langkung hésé tibatan baturna. Salaku murid, anjeunna henteu ngan ukur kedah nampi tekanan diajar sareng ujian, tapi ogé beban diajar sareng pinjaman. Sababaraha urang nyarios yén kusabab kahirupan gaduh retakan, sinar panonpoé tiasa bersinar. Kusabab ieu, anjeunna ngagaduhan kaputusan pikeun henteu nginjeum artos ti saha deui saatos lulus. Kegigihan batin awal ieu anu ngajantenkeun anjeunna milih kakuatan padamelan arus-ayeuna pas lulus, sareng ngamimitian bisnis na nyalira.

Jalan pikeun wirausaha dimimitian di Xuzhou. Saatos lulus, Tuan Zhu sumping ka Xuzhou nyalira sareng ngamimitian dina industri jati. Di pasar Xuzhou anu sigana parantos dirampok pangsa pasar, Mr. Zhu sadar yén upami anjeunna hoyong muru jalan anyar, anjeunna kedah nuturkeun jalan jaman sareng nuluykeun ngabaru. Anjeunna mutuskeun pikeun nyiptakeun saluran e-commerce langka dina industri jati tradisional. Kalayan diajar ati-ati sareng usaha anu mantep, anjeunna parantos nganggo pamikiran inovatif dugi ka maksimal, sareng jumlah penjualan online anu maksimal dina hiji dinten tiasa ngahontal ratusan rébu! Nanging, saatos ngitung dina akhir taun, seuseueurna kauntungan dipaling ku harta karun tertentu. Anjeunna ngaraos yén anjeunna teuing pasip pikeun ngalakukeunana, sareng nasib na moal pernah aya dina panangan dirina nyalira.

202004290741128951

 Anjeunna mimiti mendakan jalan anyar. Dina waktos éta, éta kabeneran yén parabotan anu diproduksi ku pabrik Zhu nganggo lem hiu. Anjeunna mendakan yén lem jigsaw hiu parantos dianggo langkung ti sataun tanpa aya masalah, sareng harga na tinggi. Anjeunna mimiti bertunas distribusi Aya ideu lem hiu. Dina waktos ieu, penjualan Youxing Shark ogé mimiti ngabahas sareng Mr. Zhu sababaraha kaunggulan promosi Youxing Shark Jigsaw Glue. Anjeunna mutuskeun pikeun nyobaan.

Nanging, pikahareupeun cerah, sareng jalanna nyiksa. Masalah anu munggaran anu ditingali ku Mr. Zhu nyaéta anjeunna henteu terang pisan kana lem jigsaw! Anjeunna mutuskeun pikeun ngalakukeunana nyalira sareng nyobian. Dina panunjuk arah tina salah saurang salesman hiu, Tuan Zhu diajar kaparigelan inti ngabédakeun kualitas lem jigsaw- "Rebus". Masak ieu ngagolak kanaékan kapercayaan sareng kareueus Mr. Zhu pikeun usaha anu kadua! Dina raraga janten ahli lem jigsaw sareng ngabantosan palanggan pikeun nalungtik bahaya kaamanan langkung propésional, Mr. Zhu parantos ngalakukeun usaha anu langkung ageung tibatan ngoperasikeun pabrik jati. Anjeunna mimiti diajar sacara ati-ati téknik pangwangun lem jigsaw siang wengi, sareng sacara rajin ngawasa élmu produk. Ngalakukeun tés pemburuan sareng pembakaran ti unggal panto.

Opat taun, henteu panjang atanapi pondok, Nanging, usaha Mr. Zhu anu teras-terasan parantos langkung ageung diganjar. Dina wawancara, anjeunna nyarios: "Kuring parantos ngiringan Youxing Shark salami opat taun, sareng kuring gaduh dua kauntungan utama. Salah sahijina nyaéta ngalangkungan nyalira. Ti jalma awam dugi ka terobosan sababaraha juta atanapi bahkan ampir sapuluh juta, kuring parantos hasil ngabantosan seueur pabrik furnitur pikeun ditalungtik. Tina bahaya anu disumputkeun tina kasalametan produksi, sigana mah padamelan kuring seueur pisan hartos sareng berharga. Keuntungan anu sanésna nyaéta kuring kantos pendak sareng sakelompok saderek anu sami-sami sareng rajin dina platform Youxing Shark. Kami saling saling semangat sareng saling bersaing. Pisan pikagumbiraeun. Sadayana nyarios yén éta nyalira janten bos dina sagala rupa lapisan masarakat, tapi kami henteu sami. Jigana éta hiu mangrupikeun tempat kelompok urang. Rasa ieu tina milik mangrupikeun harta langka! "


Waktos Post: Apr-29-2020