wartos

Ngalamun 2018 | Rapat taunan skala besar Taun Anyar Cina Taun Anyar Youxing Shark bakal terang Shanghai sareng kembangan di sakumna kota!

Kasus ieu direncanakeun ku pasangan stratégi Youxing Shark, Shanghai Zhiwol Marketing Management Co., Ltd.

Ningali manuk anu teu aya watesna di langit, ningali ka arah phoenix, ningali gunung, lengkungan bulan sareng balik ka dunya. Abdi hoyong mendakan jalan kuring ngalangkungan kembang sareng langsung kana awan bodas, nunjukkeun kaagungan langit.

Tanggal 16 Januari 2018, "Gedong Impian 2018" rapat taunan Youxing Shark skala ageung Taun Baru Cina dibuka pisan di Shanghai! Panyeluk hiu elit ti sakumna nagara ngariung di Shanghai, sareng langkung ti saratus jalma kumpul di ibukota sihir. Gelombang semangat sumping ti sagala arah, nambihan langkung vitalitas pikeun Shanghai modis sareng ngalamun.

Kamulyan, Mutiara Wétan; Huanghuangxi, kota dunya. Aya hiu ngalamun taun 2018, nangkuban mekar di ibukota anu menawan sareng magis!

Rapat taunan dimimitian tepat waktuna jam hiji soré. Wangun téma ngawangun-impian unik sareng inovatif sareng kontén dina desain kreatif pasangan strategis Zhiwolf pamasaran Youxing Shark ngajantenkeun sadayana padagang resep pisan bungah sareng bungahna. Rapat bisnis 6 jam, para dealer sok gugup sareng fokus, Ati-ati, nyarios aktip, ilubiung dina diskusi, sareng henteu hoyong sono rinci.

Ibu Fang Zhenying, manajer umum Youxing Shark, masihan pidato pambuka pikeun rapat. Nyarios téma "Mbangun Impian 2018", Mr. Fang nyatakeun kalayan bungah yén impian tina Youxing Shark 2018 nyaéta janten mérek terkenal dina industri perekat manufaktur kimia, sareng éta bakal hasil didaptarkeun dina dewan utama dina 2022; éta tiasa damel babarengan sareng sadaya distributor kalayan bagja salami waktos anu panjang sareng ngantepkeun Padagang distribusi janten pengayaan anu beunghar; éta pikeun ngamungkinkeun unggal pagawé pikeun ngala pahala matérial sareng ngala kabagjaan sareng kahaneutan bumi dina platform Youxing Shark. Youxing Shark pageuh bakal ngalakukeun unggal detil, terus-terusan sareng ajeg ngahontal unggal tujuan, ngumpulkeun léngkah-léngkah pikeun ngahontal rébuan mil, ngumpulkeun aliran alit, sareng konvergénsi walungan, sareng tungtungna sadar impian gedé tina Youxing Shark!

Upami urang nyatakeun yén panyalindungan lingkungan masih dina tahap slogan sateuacan 2015, éta ngalebetkeun tahap maju anu laun dina 2016. Dina 2017, perlindungan lingkungan parantos lebet jalur anu gancang. Dina hubungan ieu, Zhu Shengjie, asisten diréktur Youxing Shark, sareng Fang Haiyan, manajer pameseran, nunjukkeun di tempat "Kaunggulan hiu industri dibandingkeun kualifikasi perlindungan lingkungan industri anu sami". Babandingan kualifikasi panyalindungan lingkungan anu propésional sareng berwibawa diverifikasi kualifikasi lingkungan anu langkung kalapa tina industri Kauntungannana ngajantenkeun sadaya dealer parantos bungah pisan sareng kaget, sareng aranjeunna langkung yakin kana pamekaran jangka panjang Youxing Shark di payun!

Dina platform dinamis Youxing Shark, seueur teuing impian anu diarepkeun, sabab anu diarepkeun tungtungna bakal leres. Ngeunaan tujuan perencanaan sareng pangembangan pikeun 5 taun ka hareup, Fang Zhenying, manajer umum Youxing Shark, tegas sareng percaya diri. Tujuanana nya éta pikeun mingpin segel papan laminasi anu ramah lingkungan anu anyar, sealant poliuretan énggal, sareng latex bodas anu ramah lingkungan anu anyar pikeun nyiptakeun anu munggaran. Lem basis cai anu ramah lingkungan anu anyar nyiptakeun anu munggaran! Ngeunaan kasempetan sareng prospek pikeun dealer kéngingkeun artos ka payun, Fang Zhenying, umum manajer Shark, nyarios yén dealer konsési murah, murah, didaptarkeun kapercayaan mérek, paningkatan kontinyu tina sistem pangembangan koperasi dealer, sareng pamekaran stabil prospek pikeun abad kualifikasi sadayana Éta parantos neundeun pondasi anu kuat pikeun pamekaran dealer Shark di masa depan kinerja kinerja anu stabil sareng gancang-gancang.

Ka hareupna cukup, sareng tujuanana teguh. Youxing Shark nincak batu nunjang dua kali pikeun nguntungkeun taun 2017 ngalawan trend sareng ngamimitian bubuka anu langkung anyar pikeun 2018.

Youxing Shark merhatoskeun pisan kana kamekaran kinerja sareng pertumbuhan pendapatan unggal dealer sareng unggal padamel. Dina hubungan ieu, Gong Yongjun, diréktur sareng umum manajer pamasaran Youxing Shark, ngareuwaskeun "Reviewing 2017, Pilarian Teraskeun ka 2018", marios sareng nunjukkeun "kinerja sareng pendapatan dua kali pertumbuhan perusahaan, distributor, sareng karyawan" dina bentuk tina kurva data anu ampir pinuh. Kurva, turun naek anu jelas sareng seukeut, sapertos catetan anu diteunggeul, disada tandukna gedong impian impian 2018! Rencana impian impian hiu parantos dikedalkeun, tapi ieu henteu hartosna ngagambar jajan pikeun nyugemakeun lapar anjeun sareng nyarios dina kertas. Ngeunaan palaksanaan gawang, Gong Manajer umum nyatakeun yén Youxing Shark bakal ngusahakeun upaya ngawangun distributor sareng kakuatan penjualan anu langkung ageung sajuta taun anu kuat, sareng bakal leres-leres ngalakukeun pagawéan anu saé dina "jasa" pamungkas sareng " ngadukung ", sareng leres-leres ngalaksanakeun strategi sareng distribusi aliansi" ékonomi "sareng" penjualan "Rencana ngawangun ulang bisnis, kabijakan anu nguntungkeun pikeun dealer, sareng opat rencana strategis perusahaan Hiu Cina bakal ngabantosan para padagang elit sareng karyawan hiu perusahaan pikeun nyieun kabisat! Dealer elit sareng karyawan hiu perusahaan teras-terasan gugup, fokus, konséntrasi, sareng sumanget. , Tekad badé kaluar sadayana pikeun impian taun 2018 sareng ngarebut tempat munggaran di pasar!


Pos waktos: Aug-07-2020