Investors

Investor

Inti Kauntungan Kompetisi

Tilu basa industri

Kapasitas anu cekap

Ngagaduhan téknologi inti

Produkna kualitas luhur sareng harga anu saé

Kualifikasi panyalindungan lingkungan lengkep

Pangwangunan berkelanjutan

Bantosan Téknis

Palaksanaan ketat panyalindungan daérah

Tegesna ngalarang, ngarengkog, sareng mastikeun nyegah panyambung silang

Dukungan aplikasi alat penjualan

Langkung ti 10 alat penjualan pikeun ngabantosan anjeun ngical barang

Dukungan gambar perusahaan

Desain facade toko gratis

Pitunjuk khusus pikeun aplikasi produk

Didedikkeun pikeun ngajar anjeun dugi ka ayeuna

Latihan sains metode penjualan

Aula Kuliah Juta perusahaan dimimitian unggal minggu gratis

Métode sareng kaparigelan dibagi sadayana

Perusahaan ngagaduhan grup WeChat distributor

Métode sareng kaparigelan dibagi ku sadayana

Prosés Francais

Konsultasi telepon

Laporkeun daérah,

Gotong royong saling marios.

Panerapan waralaba

Kirimkeun inpormasi anu diperyogikeun pikeun gabung sareng perusahaan

Gabung sareng aplikasi, kirimkeun inpormasi gabung

Meunteun konfirmasi

Mariksa sareng marios inpormasi,

Évaluasi Komprehensif.

Signing bisnis perusahaan

Sacara resmi asup perjanjian kerjasama

Latihan lapangan

Pelatihan di tempat ku tanaga anu ditunjuk ku perusahaan

Sareng bantosan pasar

Gabung sareng komunitas

Perusahaan ngajak gabung sareng komunitas dealer,

Latihan sareng bimbingan anu teras-terasan

Youxing Hiu

1

Wawancara | Chen Jun:
Anu ngaganggu asalna jalma awam!

2

Wawancara | Zhu Fuyu:
-Katingalina panutan!

3

Wawancara | Xie Dongpeng:
Anu ngaganggu asalna jalma awam!

4

Wawancara | Lu Xingzheng:
Lengket ngan ukur hiji hal salami 21 taun