Intelligent Manufacturing

Manufaktur calakan

Integrasi Élmu Informatika Industri

Sistem manajemén produksi otomatis DCS

Sistem manajemén produksi otomatis Youxing Shark ngahijikeun téknologi 4C sapertos komputer, komunikasi, tampilan sareng kontrol pikeun ningkatkeun kualitas produk sareng stabilitas produk sacara komprehensif.

● batching otomatis

● beurat otomatis

● ngamimitian sareng lirén otomatis

● ngawaskeun otomatis

● dahar otomatis

● kontrol suhu otomatis

● ngeusian otomatis

123232

Proses Manufaktur Produk & Dukungan Téknis

Manajemén prosés instrumental
Nyandak prosés palanggan salaku orientasi inti, ngalaksanakeun desain formulasi ékspérimén sareng analisis masalah poténsial, alat uji coba benchmarking pikeun palanggan koperasi strategis, mastikeun yén produk nyumponan pasar sareng sarat aplikasi, sareng gancang ngarengsekeun masalah prosés.

Pilihan bahan baku sareng kustomisasi
Téknologi ngajamin inovasi produk sareng panilitian anu teras-terasan, sareng sasarengan ngembangkeun bahan baku kualitas luhur kalayan pemasok hulu kualitas luhur di panjuru dunya pikeun ngajantenkeun kinerja produk langkung stabil, daya saing pasar langkung nguntungkeun, sareng manpaat ékonomi langkung menonjol.

Desain prosés héjo
Jaminan téknis sok pokus kana pamilihan bahan baku, desain prosés, paménta pasar, prosés pelanggan sareng tautan anu sanés, kalayan henteu aya polusi, konsumsi énergi rendah, cai lemah sareng listrik, gampang operasi, tahan cuaca anu kuat, sareng sajabana salaku arah inti, panilitian inovatif sareng pamekaran produk kualitas luhur, sapertos lem panas prosés Pencét, panyemprot lem sareng prosés pencét panas, jst.

Sistematisasi téknologi dipaténkeun
Jaminan téknis parantos netepkeun sistem hak-hak milik anu komprehensif, sapertos beungkeutan kayu khusus sapertos sealing laminasi bahan anyar, lem panas pencét DP tina bahan poliuretan ségel anyar, sareng sajabana. Éta parantos akumulasi puluhan patén, anu nempatkeun persaingan inti produk kakuatan téknologi.

Logistik Produksi

Youxing Shark nyandak misi penting jaminan kualitas pelanggan salaku inti na, ngadopsi modél manajemén kualitas pihak katilu, sareng nyetél salapan tim panilitian sareng penjualan pikeun nyayogikeun jaminan organisasi pikeun manajemén kualitas, sareng sacara efektif ngontrol kualitas.

1

Tim panilitian sareng pamekaran téknis anu saé

Shanghai Aplikasi R&D Master sareng tim PhD

Zhuhai Inovasi R&D Master sareng Tim Ph.D

Migawé bareng kalayan lembaga panalungtikan inovasi sareng pamekaran produk pihak katilu

Ngadegkeun laboratorium koperasi pikeun produksi, panilitian sareng pendidikan di paguron luhur sareng paguron luhur

2

Alat-alat canggih ngabantosan panilitian ilmiah sareng pamekaran

Lloyd Instruments Universal Rally

Suhu tinggi sareng suhu simulator tés hawa

Tés simulasi panas mencét

Simulator uji katirisan

3

360 ° maju sareng ngabalikkeun sistem manajemen kualitas siklus

5 kontrol prosés utama

7 tautan utama pamariksaan kualitas

Langkung ti 300 kali / rapat kualitas sareng kaamanan énjing taun

1000 perusahaan / taun dipanggang rebus, tés pegat-pegat bahan téa

Panilitian bahaya kaamanan 12.446 kali / taun

Palaksanaan 322 ukuran pencegahan sareng koréksi per taun

Ngumpulkeun Bahan

Youxing Shark mangrupikeun palanggan industri ageung perusahaan bahan baku anu kasohor

Bahan baku utama diimpor tina mérek asing

Kontrol ketat kualitas bahan baku

1