produk

Beungkeutan Dewan Insulasi

Perekat poliuretan pikeun beungkeutan papan insulasi

Kode: séri F201

Babandingan solid utama 100: 25/100: 20

Prosés gluing: manual scraping / mesin rolling

Paking: 25 KG / tong 1500 KG / kendang palastik


Detil Produk

Tanda Produk

Youxing Shark fokus kana aplikasi inovatif ngeunaan insulasi termal sareng hiasan téknologi ngahijikeun dewan terpadu. Éta parantos nerapkeun kana papan komposit sapertos papan polistirén anu diperluas (papan EPS), papan polistirén anu diekstrusi (papan XPS), papan wol batu, bahan busa poliuretan, sareng papan komposit batu. Papan hiasan hémat énergi, perlite, papan insulasi busa semén sareng bahan sanésna parantos ditalungtik ngeunaan prinsip insulasi panas, kakuatan, cai sareng tahan cuaca sareng téknologi konstruksi salami mangtaun-taun, sareng teraskeun ngabaru sareng ngembangkeun produk anu cocog pikeun nyumponan kabutuhan pasar sareng ngarobih produk pikeun konsumén. Istilah papan insulasi anu gampang dipikaharti nyaéta papan anu dianggo pikeun ngawangun insulasi. Papan insulasi mangrupikeun papan palastik busa kaku tina résin polistirena salaku bahan baku ditambah bahan baku sanésna sareng bahan anu ngandung poli. Dipanaskeun sareng dicampur nalika nyuntik katalis, teras diasingkeun sareng dibentuk. Éta ngagaduhan uap-buktina sareng kinerja tahan cai. Ngurangan kandel amplop gedong, sahingga ningkatkeun luas panggunaan jero rohangan.

Aplikasi

1

Aplikasi

2

Dewan insulasi

Daptar kanggo

ngawangun témbok luar témbok

Bahan permukaan

panel logam, papan silikat kalsium, batu, lambar keramik, jst.

Bahan inti

wol batu, papan busa (EPS, XPS), papan anu diekstrusi, papan emas asli, jst.

Dewan insulasi XPS

Papan insulasi XPS mangrupikeun papan busa kaku anu didamel tina résin polistirena salaku bahan baku ditambah bahan baku sanésna sareng bahan anu ngandung poli, dipanaskeun sareng dicampur sareng katalis dina waktos anu sami, teras diekstrusi sareng dibentuk. Nami ilmiah na nyaéta extraged polystyrene foam (XPS) pikeun insulasi panas. XPS ngagaduhan struktur honeycomb sél tertutup anu sampurna, anu ngamungkinkeun dewan XPS ngagaduhan nyerep cai anu lemah pisan (ampir henteu nyerep cai) sareng konduktivitas termal anu handap. , Résistansi tekanan tinggi, anti sepuh (ampir henteu aya dékomposisi sepuh dina panggunaan normal).

Papan insulasi poliuretan

Bahan poliurétana ngagaduhan struktur porositas anu stabil sareng dasarna mangrupikeun sél sél katutup, anu sanés ngan ukur ngagaduhan kinerja insulasi termal anu hadé, tapi ogé ngagaduhan résistansi beku-cair anu alus sareng nyerep sora. Umur rata-rata struktur insulasi poliurétana busa kaku tiasa ngahontal langkung ti 30 taun dina kaayaan panggunaan sareng perawatan normal. Dina kaayaan normal pamakean salami struktur hirupna, strukturna moal ruksak dina korosi garing, beueus, atanapi éléktrokimia, ogé kusabab tumuhna serangga, jamur atanapi alga, atanapi karusakan ku rodénsia sareng faktor éksternal anu sanés.

Fitur Produk

1

Mantap ngabuih
meunteun

Tingkat foaming nyaéta -40%, sareng éta ngagaduhan pangaruh keusikan anu tangtu dina bahan inti kalayan porositas anu lemah sareng rata anu rata.

2

Palapis alus teuing
pagelaran

Mesin gulung sareng henteu bocor lem (papan berlubang).

3

Cuaca kuat
résistansi

Bahan beungkeutan tiasa dianggo pikeun waktos anu lami, sareng résistansi cuaca produk cocog sareng standar JG / T396.

4

Beungkeutan tinggi
kakuatan

Éta tiasa mastikeun yén dewan moal rengat sareng degummed saatos ngabeungkeut. Kakuatan tarik ≥0.15Mpa (papan anorganik beungkeut wol batu).

Spesifikasi Operasi

LENGKAH 01 Beungeut substrat kedah datar sareng bersih.

Standar rata: + permukaan 0.1mm kedah bersih, bébas minyak, garing sareng cai-gratis.

LENGKAH 02 Babandingan napel kritis.

Peran pendukung agén utama (off-white) sareng agen pangubaran (coklat tua) dilaksanakeun dina proporsi anu saluyu, sapertos 100: 25, 100: 20

LENGKAH 03 Aduk lem rata

Saatos pergaulan agén utama sareng agén penyembuhan, aduk rata rata, sareng anggo aduk pikeun sababaraha kali nyandak gél 3-5 kali tanpa cairan coklat sutra. Lem campuran bakal dipaké dina 20 menit dina usum panas sareng 35 menit dina usum tiis

LENGKAH 04 Standar tina jumlahna

(1) 200-350 gram (bahan kalayan interlayer lemes: sapertos papan anorganik, papan busa, sareng sajabana)

(2) 300-500 gram kanggo pangiriman (bahan anu silih porous: sapertos wol batu, honeycomb sareng bahan sanés)

LENGKAH 05 Waktos tekanan anu cekap

Papan anu dipasang kedah ditumpukkeun dina 5-8 menit sareng tekanan dina 40-60 menit. Waktos tekanan nyaéta 4-6 jam dina usum panas sareng 6-10 jam dina usum salju. Sateuacan tekanan dileungitkeun, perekat kedah dasarna diubaran

LENGKAH 06 Kakuatan komprési anu cekap

Persyaratan tekanan: 80-150kg / m², tekanan kedah saimbang.

LENGKAH 07 Sisihkan bari saatos dekompresi

Suhu pangubaran di luhur 20 ℃, sareng éta tiasa diolah enteng saatos 24 jam, sareng tiasa diolah sacara jero saatos 72 jam.

LENGKAH 08 Parangkat gluing kedah sering dikumbah

Saatos lem dipakai unggal dinten, punten bersihkeun ku diklorometana, aséton, langkung ipis sareng pelarut sanésna kanggo ngahindarkeun panyawat huntu anu ditempelkeun sareng mangaruhan jumlah lem sareng keseragaman lem.

Kontras Tés

Aluminum honeycomb panel drawing test
Rock wool pull test

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami