Hidden Trouble Investigation

Penyelidikan Masalah Nyumput

Masalah 8-Léngkah Nyumput Masalah Harian

01

Pariksa naha proporsi lem saluyu sareng standar

Sacara éléktronik timbang agén utama sareng agén curing sateuacan dicampur, sareng ngitung naha babandingan cocog sareng standar.

02

Pariksa naha éta dicampur rata dina persiapan lem

Perhatoskeun lem anu dicampur, sareng anggo mixer pikeun sababaraha kali nyandak upami aya cairan anu filamén atanapi coklat, éta hartosna henteu acan diaduk sacara rata, sareng éta kedah diaduk pikeun nyegah ruksakna kinerja ngariung.

03

Pariksa naha jumlah lem cekap

(1) Pariksa naha aya kolom atanapi ékstrusi garis ipis dina kelim saatos tekanan, upami henteu, tingkatkeun jumlah lem kaén.
(2) Pariksa upami aya panyimpangan tina lem dina dua tungtung.

04

Pariksa tekanan sareng waktos tekanan

(1) Softwood 500-1000kg / m², kayu atos 800-1500kg / m².
(2) Titénan naha tekanan réngsé dina 1-3 menit saatos lem dilarapkeun; titenan naha waktos tekanan dewan langkung ti 1 jam.

05

Pariksa naha tungtung pelatna datar

Candak 20 piring, tés tés naha pelat piringna aya dina ± 0,1mm, sareng 5 diantarana langkung ti 0,1mm, anu kedah diperhatoskeun.

06

Pariksa naha eusi uap tina dewan teuing tinggi

Candak 20 papan sareng anggo méter eusi uap pikeun nguji naha eusi uap masing-masing papan antara 8-12%.

07

Pariksa waktos panggunaan lem anu disaluyukeun

Titénan lilana waktu ti mimiti nepi ka ahir lem campuran. Upami waktos panggunaan langkung ti 30-60 menit, jumlah lem kedah dikirangan unggal waktos.

08

Konsultasi Gariswanci Husus

Upami teu aya masalah dina 7 pamariksaan diri di luhur, mangga langsung hubungi pabrikna.