produk

Beungkeut Bahan Panto Dipeunteun Seuneu

Perekat poliuretan pikeun beungkeutan bahan panto dipeunteun ku seuneu

Kode: séri SY8430

Babandingan solid utama 100: 25/100: 20

Prosés gluing: manual scraping / mesin nyemprot

Paking: 25 KG / tong 1500 KG / kendang palastik


Detil Produk

Tanda Produk

Panto seuneu biasana dibagi kana lima jinis dina hal matéri: waja, struktur kai-waja, stainless steel, alloy aluminium sareng tambaga. Youxing Shark fokus kana panilitian anu inovatif sareng pamekaran bahan tahan seuneu anu ramah lingkungan pikeun panto seuneu. Produk gaduh kinerja beungkeutan anu kuat sareng tiasa ngabeungkeut aluminium silikat wol, wol batu, papan papan seuneu perlite, papan seuneu vermikulit, sareng logam, Keramik sareng bahan sanésna sareng pelat waja sareng logam sanés; upami disemprot sareng dipanaskeun, éta moal mangaruhan kakuatan lapisan perekat.

Papan tahan seuneu ogé disebut papan réfraktif, sareng nami ilmiah na nyaéta résin thermosetting résin impregnated kertas tekanan tinggi dilaminasi papan. Singgetan basa Inggris nyaéta HPL (Dekoratif Laminasi Tekanan Tinggi). Éta mangrupikeun bahan wangunan réfraktif pikeun hiasan permukaan. Cai mibanda warna permukaan anu beunghar, tékstur sareng sipat fisik khusus. Papan tahan seuneu loba dipaké dina hiasan interior, jati, lomari dapur, countertop laboratorium, témbok luar sareng lapangan sanésna. Papan tahan seuneu mangrupikeun bahan wangunan tahan kanggo hiasan permukaan. Papan seuneu anu didamel tina kertas dasar (kertas bubuk titanium, kertas kraft) ngalangkungan prosés impregnasi résin melamin sareng phenolic sareng suhu luhur sareng lingkungan tekanan tinggi.

Aplikasi

Application

Aplikasi

fire rated door

Panto dipeunteun seuneu

Daptar kanggo

beungkeutan bahan panto dipeunteun seuneu

Bahan permukaan

lambar galvanis, lambar stainless steel, tilu lapis, papan seuneu

Bahan inti

honeycomb aluminium, honeycomb kertas, papan perlite, wol batu, papan busa semén, jst.

1. Papan wol mineral sareng dewan wol kaca:

utamina nganggo wol mineral sareng wol kaca salaku bahan insulasi panas. Éta henteu kaduruk, saé dina résistansi suhu luhur, sareng hampang beuratna, tapi kakiranganna nyaéta:

① serat pondok tiasa nyababkeun sistem pernapasan manusa;

Strength kakuatan goréng dewan;

Performance kinerja panghalang goréng dewan kana panyebaran haseup seuneu;

Decoration hiasan goréng.

⑤ Pamasangan sareng padamelan padamelan ageung.

Ku alatan éta, kaseueuran jenis papan ieu parantos ngajanggélék jadi papan kalayan bahan beungkeut anorganik salaku bahan dasar sareng wol mineral sareng wol kaca salaku bahan anu nguatkeun.

2. Papan semén:

Papan semén ngagaduhan kakuatan anu luhur sareng rupa-rupa sumber. Baheula, ieu sering dianggo salaku langit-langit seuneu sareng tembok partisi, tapi kinerja tahan seuneu na kirang, sareng gampang ngabelesat sareng perforate di lapangan seuneu sareng kaleungitan pangaruh pelindungna, anu ngawatesan aplikasi na. Komponén beton semén gaduh insulasi panas anu saé sareng kinerja insulasi sora, sareng tiasa dianggo salaku témbok partisi sareng panel hateup. Variétas anu ningkat sapertos papan semén anu dikuatkeun serat parantos mecenghul di pasar bahan bangunan hiji-hiji, anu ngagaduhan kaunggulan kakuatan tinggi sareng tahan seuneu anu saé, tapi kateguhan anu goréng, alkalinitas anu tinggi, sareng épék hiasan anu goréng.

3. Papan perlite, papan manik terapung, papan vermikulit:

papan kerung didamel tina semén rendah-alkalinitas salaku bahan dasar, perlite, manik kaca, sareng vermikulit salaku bahan eusian aerated, sareng nambihan sababaraha aditif kana sanyawa. . Éta ngagaduhan ciri beurat ringan, kakuatan tinggi, kateguhan anu saé, perlindungan seuneu sareng insulasi panas, sareng konstruksi anu merenah. Éta tiasa dianggo sacara seueur dina bagian anu henteu momotan sapertos sub-kamar, rumah tangga, kamar mandi, dapur, sareng pipa komunikasi gedong bingkai tinggi.

4. Papan gypsum seuneu:

Kusabab performa fireproof of gypsum parantos katampi sacara lega, papan fireproof kalayan gypsum salaku bahan dasarna parantos ngembangkeun gancang. Komponén utama dewan henteu kabakar sareng ngandung cai kristal, sareng tahan tahan seuneu anu saé. Éta tiasa dianggo salaku témbok partisi, siling anu ditunda sareng panel atap. Sumber bahan tina dewan seueur pisan, anu merenah pikeun produksi ngawangun pabrik. Di anggo, éta ngagaduhan beurat diri anu énténg, anu tiasa ngirangan kapasitas beban-gedong gedong, gampang diolah, tiasa di ragaji sareng direncanakeun, gampang didamel, sareng ngagaduhan sipat hiasan anu saé, tapi performa lentong na nyaéta malarat. Aya seueur faktor anu mangaruhan résistansi seuneu tina papan gypsum, sapertos komposisi, jinis dewan, jinis keel, kandel dewan, naha aya pangisi dina lapisan hawa, sareng metode perakitan. Dina taun-taun ayeuna, variétas anyar sapertos silika-kalsium gypsum fiberboard sareng papan dua sisi sticker gypsum fireproof parantos muncul.

5. kalsium silikat serat:

Mangrupikeun papan wangunan kalayan bahan kapur, serat silikat sareng serat anorganik salaku bahan baku utami. Éta ngagaduhan ciri beurat beurat, kakuatan tinggi, insulasi panas, daya tahan anu saé, kinerja pangolahan anu hadé sareng kinerja konstruksi, sareng sajabana Hal éta utamina dianggo pikeun ngadamel langit-langit, témbok partisi, sareng salaku bahan panyalindungan seuneu pikeun kolom baja sareng balok waja. Nanging, kakuatan sareng kinerja bending tina lambaran kedah ditingkatkeun.

6. Papan magnésium oxychloride fireproof:

Éta kagolong kana produk semén magnésium oxychloride. Éta komposit sareng bahan semén magnesia salaku awak utama, kaén serat gelas salaku bahan anu nguatkeun, sareng bahan insulasi cahaya salaku pangeusi, anu tiasa nyumponan sarat anu teu kabeuleum. Jinis anyar dewan ramah lingkungan.

Fitur Produk

1

Beungkeutan tinggi
kakuatan

Beungkeut beungkeutan unit ngagaduhan gaya beungkeutan anu luhur, sareng kakuatan kohesif lapisan perekat sareng kakuatan beungkeutan antara lapisan perekat sareng permukaan anu kabeungkeut tinggi. Éta tiasa mastikeun yén dewan moal rengat sareng degummed saatos ngabeungkeut.

2

Tiasa ngabeungkeut rupa-rupa
bahan seuneu

Éta cocog pikeun sanyawa sandwich tina papan anorganik, wol batu, papan polistirén, logam sareng bahan sanésna, kalayan kualitas anu stabil.

3

Keusikan alus teuing
pagelaran

Éta ngagaduhan pangaruh keusikan anu tangtu dina bahan inti kalayan porositas lemah sareng rata anu handap.

4

Suhu luhur
baking varnish

Tiasa tahan suhu 180-230 derajat Celcius, suhu luhur cet cet 25-60 menit tanpa degumming, cocog pikeun kamar garing-suhu luhur sareng cet baking otomatis.

Spesifikasi Operasi

LENGKAH 01 Beungeut substrat kedah datar sareng bersih.

Standar rata: + permukaan 0.1mm kedah bersih, bébas minyak, garing sareng cai-gratis.

LENGKAH 02 Babandingan napel kritis.

Peran pendukung agén utama (off-white) sareng agen pangubaran (coklat tua) dilaksanakeun dina proporsi anu saluyu, sapertos 100: 25, 100: 20

LENGKAH 03 Aduk lem rata

Saatos pergaulan agén utama sareng agén penyembuhan, aduk rata rata, sareng anggo aduk pikeun sababaraha kali nyandak gél 3-5 kali tanpa cairan coklat sutra. Lem campuran bakal dipaké dina 20 menit dina usum panas sareng 35 menit dina usum tiis

LENGKAH 04 Standar tina jumlahna

(1) 200-350 gram (bahan kalayan interlayer lemes: sapertos papan anorganik, papan busa, sareng sajabana)

(2) 300-500 gram kanggo pangiriman (bahan anu silih porous: sapertos wol batu, honeycomb sareng bahan sanés)

LENGKAH 05 Waktos tekanan anu cekap

Papan anu dipasang kedah ditumpukkeun dina 5-8 menit sareng tekanan dina 40-60 menit. Waktos tekanan nyaéta 4-6 jam dina usum panas sareng 6-10 jam dina usum salju. Sateuacan tekanan dileungitkeun, perekat kedah dasarna diubaran

LENGKAH 06 Kakuatan komprési anu cekap

Persyaratan tekanan: 80-150kg / m², tekanan kedah saimbang.

LENGKAH 07 Sisihkan bari saatos dekompresi

Suhu pangubaran di luhur 20 ℃, sareng éta tiasa diolah enteng saatos 24 jam, sareng tiasa diolah sacara jero saatos 72 jam.

LENGKAH 08 Parangkat gluing kedah sering dikumbah

Saatos lem dipakai unggal dinten, punten bersihkeun ku diklorometana, aséton, langkung ipis sareng pelarut sanésna kanggo ngahindarkeun panyawat huntu anu ditempelkeun sareng mangaruhan jumlah lem sareng keseragaman lem.

Kontras Tés

555
666

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami