History

Sejarah

1994 Shanghai

Ms.Fang Zhenying, anu kaluar ti daérah pagunungan anu jauh sareng angkat ka Shanghai, mimiti ngajual 502 lem instan. Sapédah 28 modél mangrupikeun hiji-hijina alat transportasi pikeun budak awéwé taun éta. Éta ngiringan anjeunna ngalangkungan pabrik di pinggiran kota Shanghai.

1
2

1996 Muka

Ms.Fang Zhenying, anu teu ngagaduhan pangalaman penjualan, gancang ngagaduhan kapercayaan seueur pamilik pabrik dina industri jati kai padet luhur kalayan tabah sareng tulus. Ti saprak nyiar kasalametan dugi ka nyiar pangwangunan, anjeunna muka pabrik munggaran, sareng ngadamel 502 lem instan nami rumah tangga di Cina Wétan.

2003 pilihan

Ti hiji jalma dugi ka nyetir sakelompok jalma, Fang Zhenying, anu ngalakukeun bisnis anu saé, kedah milih pilihan: naha anjeunna kedah nuturkeun tilas batur sareng netepkeun status quo? Atanapi milarian pangembangan jangka panjang? Anjeunna leres-leres milih samentawis ngantunkeun pangsa pasar anu parantos luhur tina 502 lem instan sareng ngalih ka perekat ramah lingkungan anu anyar Sareng panalitén téknologi matérial anyar sareng pamekaran, manufaktur sareng penjualan.

3
4

2007 bentang

Nalika pasar pikeun produk anu ramah lingkungan tetep tumuh, tempat sareng alat-alat henteu tiasa deui wareg ngembangkeun perusahaan. Dina waktos anu sasarengan, Ms. Fang Zhenying prédiksi yén standarisasi sareng manajemén Industri Bahan Kimia Rupa Shanghai bakal diinternalisasi ka hareup. Anjeunna mutuskeun pikeun ngarobih kana standarisasi sareng skala bahan kimia rupa sareng lebet ka taman standar industri kimia rupa.

2011 métamorfosis

Inovasi sareng transkendensi parantos teras janten inti pangwangunan Hiu. Inovasi formulasi produk parantos ngahasilkeun hasil anu ngahasilkeun sababaraha taun dina investasi strategis dina inovasi produk: Youxing Shark parantos ngiringan ngempelkeun 27 patén-patén praktis pelindung lingkungan nasional, ngawasa téknologi inti tina produk sareng ngahontal transkendensi téhnologis!

5
6

2012 Merek

Inovasi sareng transkendensi mérek kualitas ngamajukeun pamutahiran sareng pamekaran mérek. Youxing Shark parantos mimiti ngalaksanakeun jalan pamutahiran merek: posisi anyar, gambar anyar, bungkusan anyar, saluran anyar .... Ngalungkeun sistem lami sareng ngawangun bab anyar. Perusahaan sacara resmi mimiti ngawangun modél promosi produk ngagabungkeun saluran Internét online sareng saluran offline pikeun ngalegaan pangsa pasar.

Diluncurkeun dina 2013

Youxing Shark dilélér salaku perusahaan téknologi luhur, sains sareng téknologi perusahaan raksasa leutik, Distrik Téhnologi Pusat Produk Unggul Perusahaan. Youxing Shark ngagaduhan ekspektasi anu langkung gagah pikeun masa depan. Parusahaan parantos sacara standarisasi manajemén sareng hasil didaptarkeun di pasar, janten spanduk perekat anu ramah lingkungan sareng industri bahan énggal!

7
8

2016 Soaring

Saatos opat taun transformasi pamasaran terintegrasi sareng ningkatkeun, Youxing Shark parantos suksés ngadegkeun tilu saluran penjualan anu utami, aya penjualan langsung, distribusi, e-marketing masing-masing. Éta parantos ngawangun struktur kanal tilu diménsi sadidinten sareng ngawujudkeun luncat-maju kamekaran dina penjualan

2018 Ngalamun

Dina waktos payun, kami bakal komitmen pikeun ngawangun supplier anu alus teuing pikeun solusi beungkeutan profesional pikeun bahan héjo ngawangun bahan anyar sareng ngawangun perekat anu ramah lingkungan anu anyar sareng industri bahan-bahan énggal, anu bakal ngandelkeun dua inovasi R&D sareng basis produksi di Shanghai sareng Zhuhai, nyandak daptar dewan utama salaku tujuan urang sareng taat kana konsép budaya inti tina "Kudu bageur sareng jauh, ngagabungkeun"

9

Carita carita

1

Ngimpi dina sapédah

Ms.Fang Zhenying, anu kaluar ti daérah pagunungan anu jauh sareng angkat ka Shanghai, mimiti ngajual 502 lem instan. 

2

Pilihan Akhir

Ibu Fang Zhenying, anu teu ngagaduhan pangalaman penjualan, kalayan pageuh sareng tulus na ......

3

Ngaronjatkeun stratégis

Inovasi sareng transkendensi kualitas ngamajukeun pamutahiran sareng pamekaran mérek. 

4

Dulur-dulur bos

Impian pangageungna Xiao Li, spesialis penjualan anu parantos dua taun sareng Shark .......

5

Basis Inovasi Palabuhan Gaolan

Dina tahap kamajuan manusa anu gancang ayeuna, naha anjeun siap atanapi henteu ......

6

Hiu merangan epidemi babarengan

Dina taun 2020, wabah paru-paru makuta anyar bakal nyapu di seluruh Wuhan ti Wuhan.