produk

Beungkeutan Bahan Tembok Curtain

Perekat poliuretan pikeun beungkeutan bahan témbok tirai

Kode: séri SY8430

Babandingan padet utama 100: 25

Prosés gluing: manual squeegee / mesin lem / mesin gulungan lem

Paking: 25 KG / tong 1500 KG / kendang palastik


Detil Produk

Tanda Produk

Tembok hordéng nyaéta témbok luar gedong. Éta sanés beban-bantalan sareng ngagantung sapertos langsir, janten disebat ogé "témbok tirai". Éta témbok beurat-beurat kalayan épék hias anu biasa digunakeun dina gedong-gedong ageung sareng jangkungna. Youxing Shark ngalaksanakeun panilitian téknis ngeunaan ciri sareng téknologi beungkeutan komposit bahan sapertos batu, kaca, veneer aluminium, panel aluminium-plastik, papan liat, sareng papan cahaya panonpoe pikeun ngawangun témbok tirai hiasan, sareng ngabaru sareng ngembangkeun kakuatan tinggi, luhur -weatherability Polyurethane sealant tiasa nyumponan kabutuhan témbok tirai hiasan arsitektur. Kolom (atanapi balok) tina témbok tirai komponén mimiti dipasang dina struktur utama gedong, teras balok (atanapi kolom) dipasang. Kolom sareng balok ngawangun kisi, sareng bahan panél diolah janten komponén unit di pabrik, teras dipasang dina kolom sareng balok. Dina cangkéng. Beban anu ditanggung komponén unit bahan panel kedah dikirimkeun kana struktur utami ngalangkungan kolom (atanapi balok). Ogé témbok hordéng kalebet témbok tirai unit, témbok langsir anu didukung titik, témbok gorden kaca lengkep, témbok tirai bernapas calakan, témbok tirai fotoléktrik, struktur baja témbok tirai, hateup logam.

Aplikasi

Application

Aplikasi

Curtain wall

Témbok langsir

Daptar kanggo

beungkeutan bahan témbok langsir

Bahan permukaan

piring aluminium, pelat aluminium warna, sareng panel témbok tirai sanés

Bahan inti

honeycomb aluminium sareng bahan inti sanésna

Tembok tirai gedong ngarujuk kana lampiran témbok luar anu teu aya beban, biasana diwangun ku panél (gelas, pelat logam, pelat batu, pelat keramik, jst.) Sareng struktur pendukung (kolom sinar aluminium, struktur baja, tulang rusuk kaca, dst.) Tembok tirai gedong diwangun ku sistem struktur sareng panél anu ngadukung, anu tiasa ngagaduhan kamampuan perpindahan anu tangtu relatif ka struktur utama, sareng henteu ngabagi amplop gedong atanapi struktur hias anu struktur utama dilakukeun. témbok hordéng nyaéta témbok luar gedong. Éta sanés beban-bantalan sareng ngagantung sapertos langsir, janten disebat ogé témbok gantung. Éta témbok entéh kalayan épék hias anu biasa dianggo dina gedong-gedong ageung sareng luhur. Mangrupikeun struktur amplop gedong anu diwangun ku pigura struktural sareng panél hias, sareng henteu nyandak beban sareng peran struktur utami.

Fitur Produk

1

Tiasa di suhu kamar / tiasa diubaran ku manaskeun

Mangsa aktip nyaéta panjang, kisaran viskositas produk lega, sareng pangaruh pangobatan anu kualitas luhur tiasa dihontal dina kaayaan kaayaan suhu.

2

Kuat
adhesion

Kakuatan kohesif lapisan perekat sareng kakuatan napel antara lapisan perekat sareng permukaan anu kabeungkeut luhur. Éta tiasa mastikeun yén pelatna moal rengat saatos ngabeungkeut, sareng kakuatan tarikna ≥6Mpa (pelat aluminium kabeungkeut kana piring aluminium).

3

Pangwangunan fléksibel
cara

Pikeun palapis squeegee manual palanggan, palapis mesin, panyemprot, pencét anu tiis, sareng prosés pencét anu panas, sadayana ngagaduhan pangaruh lapisan anu saé. Lem disebarkeun merata sareng mesinna henteu diblokir.

4

Beungkeutan tinggi
kakuatan

Éta tiasa mastikeun yén pelatna moal rengat saatos kabeungkeut, sareng kakuatan tarikna ≥6Mpa (pelat aluminium kabeungkeut kana piring aluminium)

Spesifikasi Operasi

LENGKAH 01 Beungeut substrat kedah datar sareng bersih.

Standar rata: + permukaan 0.1mm kedah bersih, bébas minyak, garing sareng cai-gratis.

LENGKAH 02 Babandingan napel kritis.

Peran pendukung agén utama (off-white) sareng agen pangubaran (coklat tua) dilaksanakeun dina proporsi anu saluyu, sapertos 100: 25, 100: 20

LENGKAH 03 Aduk lem rata

Saatos pergaulan agén utama sareng agén penyembuhan, aduk rata rata, sareng anggo aduk pikeun sababaraha kali nyandak gél 3-5 kali tanpa cairan coklat sutra. Lem campuran bakal dipaké dina 20 menit dina usum panas sareng 35 menit dina usum tiis

LENGKAH 04 Standar tina jumlahna

(1) 200-350 gram (bahan kalayan interlayer lemes: sapertos papan anorganik, papan busa, sareng sajabana)

(2) 300-500 gram kanggo pangiriman (bahan anu silih porous: sapertos wol batu, honeycomb sareng bahan sanés)

LENGKAH 05 Waktos tekanan anu cekap

Papan anu dipasang kedah ditumpukkeun dina 5-8 menit sareng tekanan dina 40-60 menit. Waktos tekanan nyaéta 4-6 jam dina usum panas sareng 6-10 jam dina usum salju. Sateuacan tekanan dileungitkeun, perekat kedah dasarna diubaran

LENGKAH 06 Kakuatan komprési anu cekap

Persyaratan tekanan: 80-150kg / m², tekanan kedah saimbang.

LENGKAH 07 Sisihkan bari saatos dekompresi

Suhu pangubaran di luhur 20 ℃, sareng éta tiasa diolah enteng saatos 24 jam, sareng tiasa diolah sacara jero saatos 72 jam.

LENGKAH 08 Parangkat gluing kedah sering dikumbah

Saatos lem dipakai unggal dinten, punten bersihkeun ku diklorometana, aséton, langkung ipis sareng pelarut sanésna kanggo ngahindarkeun panyawat huntu anu ditempelkeun sareng mangaruhan jumlah lem sareng keseragaman lem.

Kontras Tés

111
2222

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami