Contact Us

Taros Kami

Youxing Shark (Shanghai) Élmu & Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

Kamar 601, Gedong 10, 1628 Lane, Jinshajiang Road, Shanghai

Telepon

 Jualan: +86 18521763668

Sokongan: +86 02167256435

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami