Application Guidance

Pitunjuk Aplikasi

PITUDUH APLIKASI

LENGKAH 01 Substrat datar nyaéta konci na

Standar rata: ± 0,1mm, standar eusi lembab: 8% -12%.

LENGKAH 02 Babandingan lem penting pisan

Agén utama (bodas) sareng agen pangubaran (coklat tua) dicampur dumasar kana babandingan anu saluyu, sapertos 100: 8 100: 10 100: 12 100: 15

LENGKAH 03 Aduk lem rata

Anggo pengaduk pikeun sababaraha kali nyokot colloid 3-5 kali, sareng teu aya cairan coklat anu filamén. Lem campuran kedah dianggo dina 30-60 menit

LENGKAH 04 laju aplikasi lem gancang sareng akurat

Gluing kedah réngsé dina waktos 1 menit, lem kedahna seragam sareng lem tungtung kedahna cekap.

LENGKAH 05 Waktos tekanan anu cekap

Papan anu ditempelkeun kedah diteken dina waktos 1 menit, sareng kedah dipencet dina waktos 3 menit, waktos mencét 45-120 menit, sareng kayu keras tambahan nyaéta 2-4 jam.

LENGKAH 06 Tekanan kedahna cekap

Tekanan: softwood 500-1000kg / m², hardwood 800-1500kg / m²

LENGKAH 07 Sisihkan bari saatos dekompresi

Suhu curing langkung ti 20 ℃, ngolah lampu (ragaji, planing) saatos 24 jam, sareng ngolah jero saatos 72 jam. Hindarkeun sinar panonpoé sareng hujan salami periode ieu.

LENGKAH 08 Beberesih karét kedah getol

Aplikator lem bersih tiasa mastikeun yén lem henteu gampang diblokir, upami éta bakal mangaruhan jumlah sareng keseragaman lem.