Company Profile

Profil Perusahaan

Youxing Shark (Shanghai) Élmu & Téhnologi Co., Ltd.

Youxing Shark, kalayan langkung ti 20 taun sajarah, ngahususkeun kana produksi bahan sealant poliuretan énggal sareng lem jigsaw bahan énggal, Produk tahan cai sareng tahan hawa, kakuatan tinggi, seueur dianggo dina industri konstruksi sareng kai.

Salami 20 taun, Youxing Shark parantos manut kana tujuan bisnis "Pelanggan-sentris, berorientasi", komitmen pikeun nyayogikeun anjeun produk anu kualitas luhur sareng jasa kualitas. Kami gaduh tim R&D propésional, tina pilihan bahan baku, presisi bahan & produksi, inspeksi gudang dugi ka kintunan, pikeun masing-masing aspek sareng prosés anu ketat diuji sareng kontrol. Kami ogé nyetél sistem manajemen kualitas nyalira, anu bahkan langkung luhur tibatan ISO9001 : Sistem kualitas 2000. Hiuxing Hix sok nerapkeun konsép nyiptakeun nilai pelanggan pikeun produk anu diadaptasi konsumén pikeun nyumponan kabutuhan konsumén anu béda, sareng teras-terasan nyayogikeun nasabah sareng solusi sareng masalah téhnis. Éksplorasi sareng inovasi salajengna, sareng kaunggulan.

157939849348283300

BUDAYA PERUSAHAAN

● Misi Kami:

Fokus kana tantangan perhatian konsumén & teraskeun nyiptakeun nilai pikeun konsumén

● nilai:

Customer-centric, Striver-oriented.

Berjuang pisan pikeun milarian hirup anu langkung saé!

● Kawijakan kualitas:

Ngudag keluhan konsumén enol

ngajamin kualitas produk

● Visi perusahaan:

Komitmen pikeun janten pemasok anu hadé pikeun perekat bahan énggal

● Konotasi Merek:

Narékahan pikeun ngabédakeun sareng nyiptakeun pamimpin yuswa abad

LAYOUT INDUSTRI

Hiu —— Pusat Operasi Shanghai

Hiu —— Pangkalan Produksi Shanghai

35,000 ton / taun

Hiu —— Pangkalan Inovasi Zhuhai

170.000 ton / taun

KATEGORI

Perekat poliuretan

Lem poliuretan hiu ngagaduhan résistansi cai anu hadé, tahan hawa sareng kakuatan tinggi, sareng seueur dianggo dina industri konstruksi. Lem poliuretan anhidrat nyaéta lem poliuretan dua komponén diwangun ku agén utama sareng agén curing. Bahan utama agén utama, minyak nabati alami, résin polol sareng aditif fungsional. Agén pangubaran diwangun ku diphenylmethane-4,4 diisocyanate (MDI) kalayan langkung ti dua gugus fungsional isocyanate dina molekul. Kamajuan sains sareng téknologi ngajantenkeun bahan-bahan énggal muncul teras-terasan sareng sarat énggal pikeun kinerja perekat. 

Perekat dumasar cai (lem Jigsaw)

Youxing Shark nawiskeun garis lengkep perekat pikeun Industri Kayu. Lem jigsaw ngagaduhan kaunggulan laju pemanfaatan kai, hiasan anu kuat sareng kasabaran anu tinggi, sareng seueur dianggo dina parabotan. Lem jigsaw dikembangkeun dumasar kana karakteristik bahan kai sareng karakteristik deformasi ageung kusabab nyerep sareng kaleungitan cai. Éta tiasa nembus kana kai ogé, sareng lem na ngagaduhan formasi pilem anu hadé sareng kohési anu kuat, utamina tiasa ngabentuk ku gugus réaktif serat kai. Ikatan kimia anu saé, ngarengsekeun masalah gampang ngarengket panel kai.

LOKASI PRODUK

location