Water Based Adhesive
Polyurethane Adhesive
Intelligent Manufacturing
R & D Layout

Aplikasi

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

  • Youxing Shark,with more than 20 years history,is specializing in the production of new material polyurethane sealant and new material jigsaw glue,Products of high water and weather resistance,high strength,widely used in construction and wood industry.

    Saha Kami

    Youxing Shark, kalayan langkung ti 20 taun sajarah, ngahususkeun kana produksi bahan sealant poliuretan énggal sareng lem jigsaw bahan énggal, Produk tahan cai sareng tahan hawa, kakuatan tinggi, seueur dianggo dina industri konstruksi sareng kai.

  • Shark brand, with its innovative technology, high quality for customers to provide more environmental adhesive.

    Usaha Kami

    Merk hiu, kalayan téknologi inovatif na, kualitas luhur pikeun konsumén pikeun nyayogikeun langkung napel lingkungan.

  • In the future, we will cooperate strongly with relevant fine chemical companies to create a whole industry chain system, create core values in the national emerging strategic green building materials bonding program research and development...

    Strategi Kami

    Dina waktos payun, kami bakal kerjasama pisan sareng perusahaan kimia rupa anu aya hubunganana pikeun nyiptakeun sistem ranté industri, nyiptakeun nilai-nilai inti dina panilitian program pangwangunan bahan wangunan héjo strategis nasional

tentang Kami
Youxing shark

Youxing hiu (Shanghai) Élmu & Téhnologi Co., Ltd. ngadaptarkeun mérek dina industri anu sami.

Perusahaan fokus kana panilitian anu inovatif sareng pamekaran bahan anyar polyurethane sealant / bahan material anyar anu dihijikeun, sareng produk na seueur dianggo dina industri bahan bangunan héjo strategis anu maju ...

tingali langkung